ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βριλήσσια, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Δολοφονίες, Ληστεία, Σούπερ Μάρκετ,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Νίκαια: Τέλος η ομηρία με 44χρονη γυναίκα - Η ΕΚΑΜ συνέλαβε τον άνδρα που την κρατούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ένας από τους δύο κακοποιούς που λήστεψαν σούπερ μάρκετ την περασμένη Δευτέρα στα Βριλήσσια, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης της ανθρωποκτονίας της άτυχης 51χρονης, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου 2018 στην Μάνδρα.
Η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί δολοφονημένη στην αυλή του σπιτιού της στην Μάνδρα. Ο άνδρας φέρεται να είχε στήσει ενέδρα θανάτου στην 51χρονη και μόλις αυτή επέστρεψε τα ξημερώματα στο σπίτι της την είχε πυροβολήσει στο κεφάλι.
Ο δράστης, που είναι σεσημασμένος, μαζί με συνεργό του διέπραξαν ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην οδό Αναπαύσεως στα Βριλήσσια, ωστόσο τη στιγμή που διέφευγαν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο.
Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να τραυματιστεί και να διακομιστεί σε νοσοκομείο και ο άλλος να συλληφθεί επί τόπου.























































