ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή το φορτηγό πλοίο που είχε ακινητοποιηθεί στον Αθερινόλακκο και θεωρείται ύποπτο μεταφοράς παράνομου φορτίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες κρίθηκε σκόπιμο το πλοίο που είναι φορτωμένο με κοντέινερ να μεταφερθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου είναι εφικτή η ενδελεχής έρευνα του φορτίου του.
Από την πρώτη στιγμή το φορτηγό πλοίο που φέρεται να έχει αποπλεύσει από τη Συρία βρίσκεται υπό επιτήρηση από σκάφη του Λιμενικού ενώ στην Κρήτη έχει φθάσει και κλιμάκιο από την Αθήνα.
Το φορτηγό πλοίο οδηγήθηκε πριν από δύο ημέρες, από τα νοτιοανατολικά της Κρήτης όπου έπλεε, συνοδεία περιπολικού σκάφους του Λιμενικού, στο λιμάνι του Αθερινόλακκου και παρέμενε εκεί λόγω καιρού.
Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο έλεγχος των λιμενικών Aρχών, με τη συνδρομή του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, το φορτηγό πλοίο, φέρεται να έχει κοντέινερ με ναρκωτικά και θα μεταφερθεί για περαιτέρω έλεγχο στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί σε όλο της το εύρος η υπόθεση, αφού δεν έχει ελεγχθεί όλο το φορτίο του πλοίου και δεν αποκλείεται, τα ναρκωτικά να μην είναι το μόνο παράνομο που μεταφέρει.























































