ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
ΗΠΑ: «Ρίζα» κάθε σύγχρονης ισλαμιστικής τρομοκρατίας η Μουσουλμανική Αδελφότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην προσαγωγή ενός άντρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, μετά από σήμα της Ιντερπόλ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές καθώς ερευνάται η εμπλοκή του σε υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου κοριτσιού από το Βέλγιο.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, η μητέρα της ανήλικης, που κατοικεί στο Βέλγιο, κατήγγειλε στις αρχές της χώρας της ότι ο συγκεκριμένος άντρας, μόνιμος κάτοικος Χανίων, βίασε την κόρη της κατά την προσωρινή διαμονή του κοριτσιού στα Χανιά, το περυσινό καλοκαίρι.
Πριν από τρεις ημέρες, οι αρχές παρέλαβαν το σήμα της Ιντερπόλ και ακολούθως ενήργησαν η αστυνομία αλλά και ο Εισαγγελέας Χανίων που ζήτησε πληροφορίες από τις βελγικές αρχές.
Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.























































