Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

52χρονος Ροδίτης οικοδόμος που κατηγορείται ότι έκανε «τρίο» με δύο ανήλικες πέρασε στην αντεπίθεση

52χρονος Ροδίτης οικοδόμος που κατηγορείται ότι έκανε «τρίο» με δύο ανήλικες πέρασε στην αντεπίθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για την 26η Μαρτίου 2019 προσδιορίστηκε η εκδίκαση ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου υπόθεσης με κατηγορούμενους γονείς, για παραμέληση της εποπτείας ανήλικης, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης με μια φίλη της, από ενήλικα που τις υποχρέωνε σε όργια.

Η δίωξη εις βάρος των γονέων της ανήλικης ασκήθηκε μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία του κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και για παράνομη οπλοφορία 52χρονου, οικοδόμου, κατοίκου Ιαλυσού, ο οποίος καταγγέλθηκε από τις δύο ανήλικες, που ισχυρίζονται μάλιστα ότι τις μαγνητοσκοπούσε με με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο κατηγορούμενος, που έχει αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα, της απαγόρευσης συναναστροφής του με τις δύο ανήλικες και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ, έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, δηλώνοντας θύμα των δύο ανηλίκων.

Με την μήνυσή του εστράφη και κατά των γονέων τους, ενώ υποστηρίζει ότι ηθικός αυτουργός της εις βάρος του σκευωρίας είναι ο πατέρας της πρώτης.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική», ο κατηγορούμενος εξασφάλισε μέσω μιας τρίτης ανήλικης αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης καταγγέλλουσας στα οποία ομολογείται ότι τα όσα κατατέθηκαν σε βάρος του είναι ψέματα.

Εν πάση περιπτώσει ο κατηγορούμενος στρέφεται κατά 7 ατόμων και κατά του ιδιοκτήτη και διαχειριστή δύο blog.

Στην μήνυσή του παραθέτει αυτούσιες τις καταθέσεις των μηνυομένων και υποστηρίζει ότι με άρθρα και σχόλια τους τα δύο blog τον συκοφάντησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», στα μηνύματα της ανήλικης, ομολογείται σε φίλη της ότι αισθάνεται τύψεις για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του διότι δεν ευσταθούν, αποκαλύπτει ότι έχει ενημερώσει σχετικά τους γονείς της και επιπλέον αναφέρει ότι είναι στις προθέσεις της, να τον αποκαταστήσει με νέα της κατάθεση.

Ο κατηγορούμενος φέρεται επιπλέον να έχει σειρά μηνυμάτων της ίδιας ανήλικης προς τον ίδιο, στον προσωπικό του ιστότοπο στο Facebook, σε ανύποπτο χρόνο, στα οποία φέρεται να τον πολιορκεί αλλά και φωτογραφικό υλικό και αναρτήσεις από το οποίο φέρεται να προκύπτει ότι την επομένη της καταγγελίας σε βάρος του, διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο.

Ο κατηγορούμενος δηλώνει βέβαιος για την αθωότητά του, επισημαίνοντας ότι δεν στοιχειοθετείται η ενοχή του από τα αναφερόμενα στο κατηγορητήριο περιστατικά, αφού αυτά είναι απαράδεκτα και χωρίς καμία ουσιαστική βασιμότητα.

Ο 52χρονος, όπως έγραψε η «Δημοκρατική», συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από δύο ανήλικες μαθήτριες λυκείου, ηλικίας 15 και 17 ετών, την 4η Μαρτίου 2014.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την καταγγελία των δύο ανήλικων κοριτσιών κατά το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2013 ως και τα τέλη Ιανουαρίου του 2014, ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της πρώτης, πήγαινε στο σπίτι της και την έπαιρνε για βόλτα ή για καφέ, εκμεταλλευόμενος επίσης το γεγονός ότι διέθετε δύο άλογα και το κορίτσι αγαπούσε την ιππασία, ενώ την έμαθε να οδηγεί αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση, ενώ στην πορεία γνώρισε και τη δεύτερη ανήλικη.

Όπως καταγγέλθηκε, με απειλές σε βάρος των ιδίων ή των μελών της οικογενείας τους, τις μετέφερε με το όχημά του σε διάφορες ερημικές τοποθεσίες, όπως, στους πρόποδες του λόφου Φιλερήμου στην Ιαλυσό, σε ερημική τοποθεσία στην παραλία της Ιαλυσού, στο δάσος του Αγίου Σουλά στην Σορωνή ή στην περιοχή της Φάτνης Σαλάκου.

Εκεί φέρεται να εξανάγκαζε τα κορίτσια, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, να γδύνονται εντός του οχήματος και να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις η μία στην άλλη, ενώ αυτός καθόταν στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου του, τις μαγνητοσκοπούσε και αυνανιζόταν.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος αλλά και η κόρη του, υποστήριξαν μεταξύ άλλων ότι η πρώτη ανήλικη έχει διαταραχές, είναι αυτοκαταστροφική και ότι προέβη στις καταγγελίες με τη συνδρομή της δεύτερης για να τον εκδικηθεί, γιατί δεν ήθελε να θέσει τέλος στο γάμο του.

Ως συνήγορος υπεράσπισής του παρίσταται ο δικηγόρος κ. Γ. Κυπραίος.

Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατική» Ρόδου

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Αθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και καταδίκη της μητέρας της 12χρονης ζήτησε η εισαγγελέας

Κρήτη: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr