ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσημη ενημέρωση στις ελληνικές Αρχές έστειλε η γαλλική Αστυνομία για την εξέταση της γυναίκας που υποστήριζε ότι είναι η βιολογική μητέρα της Βαλεντίν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η οποία έκανε συνεντεύξεις τόσο στη γυναίκα όσο και στο 7χρονο κορίτσι, πρόκειται αναμφίβολα για τη μητέρα της μικρής Βαλεντίν, η οποία βρισκόταν στη Γαλλία από το 2015.
Όπως μάλιστα αναφέρουν, η γυναίκα μιλά και γράφει άπταιστα γαλλικά, ενώ έχει ξεκινήσει και τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να γραφτεί το παιδί σε γαλλικό σχολείο.
Η μικρή Βαλεντίν έδωσε πληροφορίες στις Αρχές για το πώς έφτασε στη Γαλλία, ενώ η μητέρα ζήτησε να μην κοινοποιηθεί πουθενά η διεύθυνση κατοικίας της.
Σύμφωνα μάλιστα με τους Γάλλους, το παιδί βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον συνεπώς δεν χρειάζεται να επιληφθούν οι υπηρεσίες πρόνοιας της Γαλλίας.
Σχετικά με την ψυχολογία της μικρής, αναφέρουν ότι είναι χαρούμενη και υγιής.
Αν οι ελληνικές Αρχές επιμείνουν στο θέμα του DNA αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω της δικαστικής συνδρομής, με τον αναμενόμενο χρόνο που απαιτείται για το σύνολο της διαδικασίας σε αυτές τις περιπτώσεις να ανέρχεται σε τέσσερις έως έξι μήνες.























































