Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρεις αλλοδαποί στη Μυτιλήνη έριξαν 17χρονο αλλοδαπό από την ταράτσα κτιρίου

Τρεις αλλοδαποί στη Μυτιλήνη έριξαν 17χρονο αλλοδαπό από την ταράτσα κτιρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνελήφθη το Σάββατο 6 Ιουνίου 23χρονος αλλοδαπός στη Μυτιλήνη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Πιο συγκεκριμένα και όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή του Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, ο 23χρονος δρώντας από κοινού με δύο ακόμη άτομα – αλλοδαπούς, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, έσπρωξαν 17χρονο αλλοδαπό από ταράτσα εγκαταλελειμμένου κτιρίου, ύψους 4 περίπου μέτρων, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου από την πτώση του στο έδαφος. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Αν και δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί από τις Αρχές οι λόγοι της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τη Σαρία (ισλαμικό νόμο) οι ομοφυλόφιλοι τιμωρούνται με αυτό τον τρόπο θανάτωσης, τον οποίο είχε εφαρμόσει επανειλημμένα το Ισλαμικό Κράτος την περίοδο της ισχύος του.

Η τοπική ιστοσελίδα Στο Νησί μεταδίδει ότι, ένας αλλοδαπός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης από το πρωί του Σαββάτου, πολυκαταγματίας ως αποτέλεσμα πτώσης στο κενό από ύψος πέντε μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο αιτών άσυλο μάλωσε με άλλους αλλοδαπούς στις πέντε το πρωί ευρισκόμενος στην ταράτσα κλειστού βιοτεχνικού χώρου στον Καρά Τεπέ.

Στη διάρκεια του καυγά κάποιοι τον πέταξαν στο κενό με αποτέλεσμα το σοβαρό του τραυματισμό.

Πάντως, κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στους κλειστούς αποθηκευτικούς και βιοτεχνικούς χώρους του Καρά Τεπέ και σε όλη την άλλη παραθαλάσσια περιοχή όπου έχει αναπτυχθεί μια άλλη «ζούγκλα» πολύ χειρότερη αυτή του ΚΥΤ της Μόριας.

Πληροφορίες μιλάνε για εκατοντάδες «κατοίκους».

Όπως όλα δείχνουν στους χώρους αυτούς έχει αναπτυχθεί και εδρεύει μια χωρίς προηγούμενο παραβατικότητα αποτελούν δε την έδρα συμμοριών που αλληλοσυγκρούονται προσπαθώντας να ελέγξουν και να εκμεταλλευτούν τους 20.000 αιτούντες άσυλο που ζουν σήμερα στο νησί, γράφει η τοπική ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Πάρος: Τρεις συλλήψεις για την χθεσινή πυρκαγιά

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr