ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Λαθρομετανάστες, Λιμενικό Σώμα, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σεξουαλική Παρενόχληση,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 20χρονου Σύρου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παραβίαση του άρθρου περί βιασμού, προχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος, ο οποίος επέβαινε σε επιβατηγό πλοίο, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Χανιά-Πειραιάς προσέγγισε 26χρονη ημεδαπή προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις εναντίον της.
Η 26χρονη, όταν έφθασε το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, κατήγγειλε το περιστατικό στα στελέχη του Λιμενικού και κατέθεσε μήνυση.
Το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά έχει στα χέρια του το βιντεοληπτικό υλικό από το πλοίο, ενώ ο 20χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή στην Εισαγγελία Πειραιά.























































