Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαράξ διαρρήξεων στη Χίο: Έσπασαν αυτοκίνητα, έκλεψαν εκκλησία – Κατηγορούν τους μετανάστες

Μπαράξ διαρρήξεων στη Χίο: Έσπασαν αυτοκίνητα, έκλεψαν εκκλησία – Κατηγορούν τους μετανάστες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιμέτωποι με νέα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων ήρθαν οι κάτοικοι του Χαλκειούς, υψώνοντας φωνή αγανάκτησης και ζητώντας επιτέλους να ισχύσει η δέσμευση της Κυβέρνησης για κλείσιμο της ΒΙ.ΑΛ..

Άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Παρασκευής έσπασαν δύο αυτοκίνητα στην περιοχή των εργατικών κατοικιών, εισέβαλαν στο εξωκλήσι του Αγίου Πολυκάρπου παίρνοντας χρήματα από το παγκάρι ενώ διέρρηξαν τις αποθήκες ενός mini market καθώς και του συλλόγου της περιοχής, αφαιρώντας ποτά και τρόφιμα.

Σε δηλώσεις τους τόσο ο αντιδήμαρχος Καμποχώρων Παναγιώτης Μανδάλας όσο και ο πρόεδρος του χωριού Βασίλης Βίγκας, ζήτησαν να επικρατήσει η λογική ώστε να δημιουργηθεί –παρά την αντίθετη άποψη του Δημοτικού Συμβουλίου- νέα δομή μικρότερου μεγέθους από τη ΒΙ.ΑΛ. σε σημείο που δεν θα υπάρχει επαφή με την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τον Ιερέα του χωριού, ο Άγιος Πολύκαρπος είναι κατά σειρά το 4ο εκκλησάκι του χωριού που βρίσκεται στο στόχαστρο διαρρηκτών, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο «Αέρας» από την Αγία Τράπεζα βρέθηκε πεταγμένος στον κάδο απορριμμάτων μερικά μέτρα παραπέρα.

Σε δηλώσεις τους οι κάτοικοι, εξέφρασαν την αγωνία τους για την περιοχή επισημαίνοντας ότι από το μεσημέρι και μετά η περιοχή των εργατικών κατοικιών καταλαμβάνεται από δεκάδες μετανάστες της ΒΙ.ΑΛ. κάτι που τους οδηγεί στο να «ταμπουρώνονται» στα σπίτια τους.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει σε εκκρεμότητα αρκετές ανεξιχνίαστες υποθέσεις κλοπών καθώς και βανδαλισμών Εκκλησιών, με τους κατοίκους να στηλιτεύουν, την απαθή –όπως σημειώνουν- στάση της Μητρόπολης Χίου.

Πηγή: «Πολίτης Χίου»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο πρόσφυγα – Άνοιξαν πυρ σε ομάδα και με γυναίκες

Ιωάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο»

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Εξάρχεια: Ο ένας λήστευε γυναίκα κι ο άλλος προσπάθησε να τη βιάσει

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr