ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατάσκοποι-προδότες στη Ρόδο: Τι είπε στην ανακρίτρια ο γραμματέας του τουρκικού Προξενείου

Κατάσκοποι-προδότες στη Ρόδο: Τι είπε στην ανακρίτρια ο γραμματέας του τουρκικού Προξενείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 35χρονου κατηγορούμενου για κατασκοπεία γραμματέα του Τουρκικού Προξενείου στη Ρόδο ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου και τώρα αναμένεται η απόφαση για το αν θα κριθεί προφυλακιστέος ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, ο γραμματέας του Τουρκικού Προξενείου υποστήριξε για ακόμη μια φορά, ότι είναι αθώος και πως δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει γιατί ο 52χρονος μάγειρας που εργαζόταν στο πλοίο της γραμμής Ρόδος-Καστελόριζο, τον καταγγέλλει ότι προσπαθούσε να χτίσει δίκτυο κατασκόπων στην περιοχή.

Όσον αφορά στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες ελληνικών πολεμικών πλοίων που είχε στην κατοχή του, υποστήριξε σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι αυτά είναι στοιχεία, που μπορεί να βρει οποιοσδήποτε στο ίντερνετ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκική πολεμική βιομηχανία εγκαταστάθηκε στην Αίγυπτο

Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 – Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία

Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

The thug-pirate Erdoğan attempts, through mafia-style hypocrisy, to present himself as a supposedly friend and ally of Greece

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr