Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Νοικιασμένοι» εκτελεστές από το εξωτερικό δολοφόνησαν τον Καραϊβάζ

«Νοικιασμένοι» εκτελεστές από το εξωτερικό δολοφόνησαν τον Καραϊβάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, εκτιμάται ως πολύ πιθανό να είναι επαγγελματίες οι οποίοι προέρχονται από γραφείο ενοικιάσεων εκτελεστών από το εξωτερικό.

Το ενδεχόμενο αυτό φαίνεται πιθανό από τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ εξονυχιστικός έλεγχος γίνεται και στα τρία έως τέσσερα βίντεο από την προσέγγιση και διαφυγή των δολοφόνων του Δημοσιογράφου που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα των αρχών επικεντρώνονται επίσης και στην αναζήτηση μαρτυριών και την εύρεση του σκούτερ μάρκας «Beverly», σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η ασφάλεια φαίνεται να έχει στην κατοχή της υλικό που καταγράφει τους δράστες λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής με τις έρευνες να εστιάζονται στην εύρεση επιπρόσθετου υλικού προκειμένου να εντοπιστεί το δεύτερο όχημα που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε, πιθανότερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε άλλος συνεργός.

Την ίδια ώρα, σε αποστειρωμένο χώρο της Δίωξης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει μεταφερθεί το αυτοκίνητο του άτυχου δημοσιογράφου καθώς οι αρχές θα εξετάσουν το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι του να είχαν τοποθετήσει gps tracker στο όχημα ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν επ’ ακριβώς τις κινήσεις του και άρα την ακριβή ώρα άφιξής του στο σημείο ώστε να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου σε ηλικία 64 ετών

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr