Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινική δίωξη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινική δίωξη για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα χέρια ανακριτή περνάει πλέον η δικογραφία για τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο τρεις γυναίκες είχαν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση.

Η σχετική έρευνα που διενεργούσε για τη συγκεκριμένη υπόθεση ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπύρόπουλος ολοκληρώθηκε και σε βάρος του ηθοποιού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, μεταδίδει το Law and Order.

Υπενθυμίζεται ότι τον ηθοποιό έχουν καταγγείλει τρεις γυναίκες οι οποίες κατέθεσαν στον πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο εισαγγελέας και κατήγγειλαν τον Π. Φιλιππίδη για σεξουαλική κακοποίησή τους.

Από την πλευρά του πάντως ο δημοφιλής ηθοποιός δια του δικηγόρου του, έχει καταθέσει πολυσέλιδο υπόμνημα στον εισαγγελέα με το οποίο αρνείται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τις κατηγορίες που του αποδίδουν οι παθούσες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις καταγγελίες τους οι δυο τουλάχιστον εκ των τριών γυναικών, περιγράφουν ένα ίδιο μοντέλο συμπεριφοράς εκ μέρους του ηθοποιού με απειλές, λεκτική βία και απαξίωση κάθε συναδελφικής σχέσης, πέραν της σεξουαλικής κακοποίησης τους.

Κοινό στοιχείο και των τριών καταγγελιών είναι ότι ο ηθοποιός πλησίασε τις γυναίκες αυτές με κάποιο επαγγελματικό πρόσχημα.

Στη συνέχεια, όπως τουλάχιστον φέρονται να έχουν καταγγείλει οι παθούσες προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εναντίον τους με τις δυο από αυτές τις γυναίκες να έχουν γλυτώσει από βιασμό την τελευταία στιγμή, αποχωρώντας σε κατάσταση σοκ από τη «σκηνή του εγκλήματος», όπως έχουν περιγράψει.

Αντίθετα, για την τρίτη παθούσα, το ραντεβού της με τον γνωστό ηθοποιό, το 2008, μέσα σε γνωστό θέατρο των Αθηνών εξελίχθηκε στο χειρότερο εφιάλτη.

Η καταγγέλλουσα, νεαρή τότε, ηθοποιός φέρεται να περιέγραψε στον εισαγγελέα «σκληρές» πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης, οι οποίες συνιστούν το αδίκημα του βιασμού.

Ο ανακριτής αφού μελετήσει τη δικογραφία αναμένεται να καλέσει τον Π. Φιλιππίδη σε απολογία για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ποινική δίωξη για την κακοποίηση και τη θανάτωση του χάσκι της Αράχωβας Όλιβερ

Κακοποιούσε τον σύζυγό της για 20 χρόνια και παρίστανε το θύμα – Την «ξεσκέπασε» και σώθηκε

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Χριστίνα Αντωνοπούλου: Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα μαστροπείας

Ηλίας Μίχος: Οργή για το «ξέπλυμα» – «Ελλάς Ελλήνων Παιδοβιαστών είστε δολοφόνοι παιδικών ψυχών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr