Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν ίσως είναι διαφορετικό

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν ίσως είναι διαφορετικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια ανάσα από την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου φαίνεται πως είναι οι Αρχές.

Βήμα – βήμα οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση προσπαθούν να «αποκρυπτογραφήσουν» τις κινήσεις των δραστών της στυγερής δολοφονίας της νεαρής μητέρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα», σημαντικές όσο και ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στην υπόθεση.

Με σαφείς ενδείξεις ότι είναι, ίσως, θέμα χρόνου η διαλεύκανση της υπόθεσης και η σύλληψη τουλάχιστον του δολοφόνου της άτυχης κοπέλας.

Με το κίνητρο της αποτρόπαιας ενέργειας να είναι ίσως διαφορετικό από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά από μεθοδικές έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Αλλάζοντας την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες, το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου, στο σπίτι όπου διέμεναν ο 32χρονος πιλότος και η άτυχη σύζυγός του.

Σύμφωνα με αναφορές τα νέα αυτά ευρήματα, σε συνδυασμό και με άλλες ενδείξεις που είχε η ΕΛ.ΑΣ, δίνουν απάντηση στα τουλάχιστον 20 ερωτήματα που είχαν διατυπωθεί «γιατί οι άγνωστοι ληστές που είχαν προχωρήσει στην επιδρομή στο σπίτι- (σ.σ. σύμφωνα με όσα είχε τουλάχιστον καταθέσει ο 32χρονος πιλότος) δεν αφήσαν οποιοδήποτε ίχνος, δεν υπήρχε καταγραφή από οποιαδήποτε κάμερα της άφιξης ή της αναχώρησής τους, δεν πήραν ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά των θυμάτων τους και άλλα».

Ακόμη φέρεται να δίνουν απάντηση στο ερώτημα γιατί ο δράστης έφραξε την μύτη και το στόμα, μέχρι θανάτου, τα άτυχης Καρολάιν ενώ θα μπορούσε απλώς να την οδηγήσει στην λιποθυμία ώστε να την αδρανοποιήσει.

Όπως εξάλλου στο κρίσιμο ερώτημα για πόσο χρόνο είχε τελικά λιποθυμήσει ο 32χρονος πιλότος, όπως ανέφερε στις καταθέσεις του που μπήκαν στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Τέλος, σύμφωνα με την τωρινή ροή των πληροφοριών, θεωρείται ότι δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με το δραματικό συμβάν στα Γλυκά Νερά άλλες ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια στην Αττική.

«Να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα»

«Επιθυμία των κατοίκων είναι να εξιχνιαστεί το αποτρόπαιο έγκλημα για να ηρεμήσει και η περιοχή, αλλά και να ηρεμήσει η ψυχούλα της 20χρονης που τόσο άδικα έφυγε, πριν καν πρόλαβε να γιορτάσει τα γενέθλια της κορούλας της», είπε για την Καρολάιν και την δολοφονία της από ληστές, ένας γείτονας της στα Γλυκά Νερά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε, «εμείς στα Γλυκά Νερά θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση, είναι μια περιοχή στους πρόποδες του Υμηττού, έχουν έρθει πολλοί νέοι άνθρωποι για να παίζουν τα παιδιά τους στις αλάνες και αν περισσότερη ασφάλεια».

Καθώς συμπληρώνονται 40 ημέρες από την δολοφονία, οι συγγενείς της Καρολάιν θα τελέσουν το μνημόσυνο για την άτυχη 20χρονη.

Ο σύζυγος της έχει φύγει από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

Όπως είπε ο γείτονας τους, «οι πολίτες των Γλυκών Νερών περνούν και αφήνουν λουλούδια, θεωρούμε νευραλγικό να υπάρξει εξιχνίαση για να ηρεμήσουν και οι κάτοικοι της περιοχής».

Καταιγιστικές είναι η εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με αστυνομικές πηγές να διαρρέουν πως επίκεται η εξιχνίαση της υπόθεσης, κάνοντας λόγο για ανατροπή σχετικά με τους δολοφόνους.

Ενημέρωση, Πέμπτη 17/6, ώρα 11.31: Στη ΓΑΔΑ τις επόμενες ώρες ο σύζυγος της Καρολάιν

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται ο σύζυγος της Καρολάιν, ο 33χρονος πιλότος να μεταβεί στην ΓΑΔΑ προκειμένου να του παραθέσουν τα νέα στοιχεία των ερευνών.

Ο σύζυγος της Καρολάιν είχε μεταβεί για το μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο και επιστρέφει αυτή την ώρα για να βρεθεί ενώπιων των στελεχών της ασφάλειας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σημαντικά ευρήματα φαίνεται να έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη Καρολάιν μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Για περαιτέρω εξηγήσεις εκλήθη σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος βρέθηκε στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του.

Ο ΣΚΑΪ μεταδίδει ότι, σημαντικές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ από αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης κοπέλας κλήθηκε να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα για νέα κατάθεση.

Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της νέα στοιχεία τα οποία θα τεθούν υπόψη του 32χρονου πιλότου.

Κλιμάκιο της Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει μεταβεί στο νησί για να μεταφέρει τον σύζυγο στη ΓΑΔΑ.

Ενημέρωση 12.59: Τσούκαλης: Κοντά στην εξιχνίαση

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε ότι η υπόθεση βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της και αναμένονται εξελίξεις και εκπλήξεις άμεσα, κάνοντας λόγο και για συλλήψεις.

Ενημέρωση 14.27: Γιατί κλήθηκε ο σύζυγος της Καρολάιν για κατάθεση

Στην ασφάλεια κλήθηκε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, για να δώσει εκ νέου κατάθεση σχετικά με τα ευρήματα που έχουν προκύψει.

Ο 32χρονος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν, όταν κλιμάκιο της αστυνομίας μετέβη με ελικόπτερο στο νησί για να τον ενημερώσει ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία και ότι πρέπει να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές δεν είχαν βρει κανένα στοιχείο στο σπίτι.

Όσες πληροφορίες είχαν, ήταν από τη μαρτυρία του συζύγου.

Από τις κάμερες περιμετρικά του σπιτιού, επίσης, δεν ταυτοποιήθηκε κάποιο ύποπτο όχημα.

Τα στοιχεία που έχουν τώρα στα χέρια τους οι αστυνομικοί προέκυψαν από την άρση του απορρήτου επικοινωνιών, ενώ σύμφωνα με διαρροές από αστυνομικές πηγές οι Αρχές είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση και αναμένονται αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν και θα ανατρέψουν τα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Σημειώνεται ότι, όπως έχει πει ο 32χρονος πιλότους στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, οι δράστες παρέμειναν για πολλή ώρα μέσα στο σπίτι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όμως, δεν άφησαν κάποιο ίχνος ούτε πήραν τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Καλλιακμάνης τόνισε ότι η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επεσήμανε, επίσης, ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. 

Στο αν θα υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν. 

«Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες… Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου.

»Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες.

»Η Αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ».

Τέλος, για το αν έχουν ανοίξει τα στόματα απάντησε: «Δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν».

Διαβάστε τη συνέχεια των εξελίξεων ΕΔΩ: Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήταν ζωντανή την ώρα που υποτίθεται είχε δολοφονηθεί

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr