Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Κλοντιάνα Τσέλο παραμόνευε τον γιατρό στην πιλοτή – Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί

Η Κλοντιάνα Τσέλο παραμόνευε τον γιατρό στην πιλοτή – Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Κλοντιάνα Τσέλο είχε στήσει ενέδρα στον γιατρό Γιώργο Νέο στην πυλωτή. Εκεί παραμόνευε για να του επιτεθεί.

Ήταν γύρω στις 15.00 της Πέμπτης όταν 49χρονη σχημάτισε τον αριθμό του τηλεφωνικού κέντρου της «Espresso» και ζήτησε να επικοινωνήσει με τη διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αίθουσα σύσκεψης.

Ακούγοντας αυτό, η 49χρονη γυναίκα από την Αλβανία ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της η δημοσιογράφος και έκλεισε το τηλέφωνο, χωρίς να αποκαλύψει τι σκόπευε να κάνει.

Λίγα λεπτά μετά η Γιούλη Σταρίδα προσπαθούσε επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της, όμως εκείνη δεν απαντούσε στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις της.

Μερικά λεπτά αργότερα στα γραφεία της εφημερίδας έπεφτε σαν βόμβα η είδηση ότι, σε μια παρανοϊκή πράξη εκδίκησης, η ζωγράφος έστησε καρτέρι στον 68χρονο μεγαλογιατρό των βορείων προαστίων Γιώργο Νέο, με τον οποίο βρισκόταν σε δικαστική διένεξη για την επιμέλεια της 12χρονης -σήμερα- κόρης τους, καρπού της εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσαν για περίπου δύο χρόνια, και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Η αιματηρή επίθεση συνέβη στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας στο Χαλάνδρι.

Παραμόνευε στην πιλοτή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κλοντιάνα Τσέλο, η οποία κατάγεται από την Αλβανία, παραμόνευε στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο μεγαλογιατρός με τη Βρετανίδα σύζυγό του.

Το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται πίσω από την κατοικία του Γερμανού πρέσβη, δίπλα σε αυτή του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη και σε απόσταση 150-200 μέτρων από τα σπίτια του Χάρη Ρώμα και του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη.

Μόλις η 49χρονη είδε τον γνωστό οφθαλμίατρο να βγαίνει από την πολυκατοικία, για να παραλάβει από το σχολικό λεωφορείο τη 12χρονη κόρη τους, τον πλησίασε και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Ξαφνικά η εικαστικός έβγαλε από την τσάντα της ένα περίστροφο και πυροβόλησε στην κοιλιά και τη μασχάλη τον πρώην εραστή της, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ο 68χρονος αναπληρωτής διευθυντής του οφθαλμολογικού τμήματος ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Αθήνας διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν ως αργά χθες σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η δράστιδα συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, την ώρα που της περνούσαν χειροπέδες φώναζε «μου απήγαγαν και μου βίαζαν το παιδί μου!», φράση που επαναλάμβανε συχνά στις αναρτήσεις της στο facebook.

Γείτονες του άτυχου γιατρού ανέφεραν από την πλευρά τους ότι η 49χρονη εμφανιζόταν κάθε τόσο στην περιοχή και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον 68χρονο και τη σύζυγό του.

Μάλιστα, μια γυναίκα υποστήριξε ότι η εικαστικός είχε χτυπήσει τη Βρετανίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου, καθώς και ένα άτομο που είχε βρεθεί μπροστά σε έναν καβγά και είχε μπει στη μέση για να απομακρύνει τη μαινόμενη γυναίκα.

Προσπάθησε να αρπάξει το παιδί

Η 49χρονη γυναίκα μετά τους πυροβολισμούς πέταξε το περίστροφο και προσπάθησε να αρπάξει το 12χρονο που κλαίγοντας έπεσε πάνω στον τραυματισμένο πατέρα του.

«Είναι ψυχοπαθής»

«Φοβόμασταν πάντα. Αλλά χθες και όλες αυτές τις ημέρες φοβόμασταν ακόμα πιο έντονα.

»Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία.

»Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη. Δεν επιτρέπεται να έχει καμία επαφή με το παιδί σύμφωνα με το δικαστήριο» περιέγραψε η σύζυγος του οφθαλμίατρου μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (12/11) σε δημοσιογράφους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr