Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι κατέθεσε η 12χρονη κόρη της Κλοντιάνα Τσέλο – Τι υποστήριξε η 49χρονη

Τι κατέθεσε η 12χρονη κόρη της Κλοντιάνα Τσέλο – Τι υποστήριξε η 49χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η 12χρονη κόρη της Κλοντιάνα Τσέλο έδωσε πλήρη εικόνα με την κατάθεσή της για την ένοπλη επίθεση της μητέρας της, στον πατέρα της, στην πυλωτή της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι.

Πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν την Πέμπτη το μεσημέρι στην πυλωτή της πολυκατοικίας της οδού Ζαν Μωρεάς, φέρεται να έχουν οι αστυνομικοί κυρίως μέσα από την κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού που είδε τη μητέρα της να βγάζει το περίστροφο, να πιέζει τη σκανδάλη και να πυροβολεί 4 φορές τον πατέρα της.

Η μικρή οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ξεδίπλωσε στην παιδοψυχολόγο όλα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια.

Το παιδί δεν τους έδωσε εικόνα μόνο για την «πολεμική» κατάσταση που επικρατούσε μεταξύ των γονέων της με τα καρτέρια που έστηνε η 49χρονη Αλβανίδα, αλλά περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το ματωμένο σκηνικό έξω από την πολυκατοικία του Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα φέρεται να είπε ότι η μητέρα της έβγαλε το πιστόλι και πυροβόλησε 4 φορές τον πατέρα της.

Μια εικόνα, η οποία θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό και την ψυχή της.

Οι αστυνομικοί λοιπόν έχουν τα γεγονότα και από την πλευρά του παιδιού που υπήρξε βασικός μάρτυρας τα οποία μάλιστα, έχουν καταγεγραμμένα καθώς στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, όλες οι μαρτυρίες των παιδιών καταγράφονται και το υλικό αποστέλλεται στον εισαγγελέα έτσι ώστε οι ανήλικοι να προστατεύονται και να μην χρειάζεται να υποβληθούν στην ψυχοφθορα διαδικασία της φυσικής παρουσίας στο δικαστήριο και να ξαναζήσουν για άλλη μια φορά τα φρικτά γεγονότα.

Σήμερα μίλησε στους δημοσιογράφους και η Βρετανίδα σύζυγος του γιατρού. Η γυναίκα του 68χρονου γιατρού έκανε λόγο για συνεχείς παρενοχλήσεις από την 49χρονη, παρότι η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της, ενώ αποκάλυψε ότι είχε στρέψει όπλο και κατά του παιδιού.

Τι υποστήριξε η Κλοντιάνα Τσέλο

Οι πληροφορίες λένε ότι αυτό που έλεγε στους αστυνομικούς, ανάμεσα σε ακατάληπτες περιγραφές και ιστορίες είναι ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον οφθαλμίατρο, τον περίμενε και πάνω στον τσακωμό της άρπαξε το πιστόλι και αυτή το πήρε πίσω και τον πυροβόλησε.

Είπε δε, ότι πήγαινε συχνά στο σπίτι καθώς είχαν τη διαφωνία για την επιμέλεια του παιδιού κάτι που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν από που και από ποιόν προμηθεύτηκε το όπλο ρωτώντας την πολλές φορές όμως δεν φέρεται να πήραν σαφείς απαντήσεις.

Ούτε για ποιον λόγο κουβαλούσε το περίστροφο πάνω της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η Τσέλο ζήτησε τις προηγούμενες ώρες να εκπροσωπηθεί από τον Αλέξη Κούγια και εκείνος αρνήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην Αργιθέα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr