ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ένα άτομο που δεν μπορεί να κριθεί με βάση τη λογική αναφέρεται στην 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου που πυροβολήθηκε, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης. Ο γιατρός παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.
Ο κ. Αλεξανδράκης μίλησε για την μακροχρόνια διαμάχη του γιατρού με την Κλοντιάνα Τσέλο, που τον πυροβόλησε στο Χαλάνδρι.
«Ο γιατρός είχε μια εξωσυζυγική σχέση από την οποία απέκτησε ένα παιδί και από εκεί ξεκινάει το δράμα του» λέει.
Από τότε η γυναίκα αυτή «τον εκβίαζε και του ζητούσε λεφτά», υποστήριξε ο κ. Αλεξανδράκης και πρόσθεσε ότι «είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθήνας με ποινή φυλάκισης για εκβίαση».
Ο δικηγόρος χαρακτήρισε την γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό ως «άτομο με μανιακές εκρήξεις που κινείται στο όριο του παραλόγου».
Ανάφερε ότι είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της για να μην πλησιάζει στο σπίτι και στο ιατρείο του, ωστόσο «κάθε μέρα παραβίαζε την απόφαση», ενώ είπε ότι «ο γιατρός προσπαθούσε να βρει ισορροπίες.
»Δεν μπορεί να κριθεί με τα όρια της λογικής».
Ο κ. Αλεξανδράκης υποστήριξε ότι στο παρελθόν η γυναίκα αυτή είχε επιτεθεί και κατά της συζύγου του γιατρού την ώρα που έπαιρνε το παιδί από το σχολικό.
«Της επιτέθηκε, την πέταξε στο δάπεδο και την χτυπούσε με τα πόδια στο κεφάλι, έχει καταδικαστεί και γι’ αυτό με αμετάκλητη απόφαση», είπε και όπως ανέφερε πιστεύει ότι «αν μαζί με το θύμα ήταν και η σύζυγος θα πυροβολούσε και αυτή».
Παράλληλα υποστήριξε ότι στην 12χρονη κόρη της η γυναίκα αυτή «έκανε μπούλινγκ» και είπε ότι «το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει στην μητέρα του.
«Για να δοθεί η επιμέλεια στον πατέρα είχαμε σοβαρά στοιχεία κατά της μητέρας» είπε ο κ. Αλεξανδράκης.























































