Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κλοντιάνα Τσέλο: Αποσύρθηκε από την υπεράσπισή της ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας

Κλοντιάνα Τσέλο: Αποσύρθηκε από την υπεράσπισή της ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν θα εκπροσωπήσει την 49χρονη εικαστικό Kλοντιάνα Τσέλο που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο Γεώργιο Νέο στο Χαλάνδρι ο Βασίλης Νουλέζας που είχε αναλάβει την υπεράσπισή της.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ήθελε πραγματικά να την βοηθήσει ουσιαστικά ώστε να έχει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση.

«Υπήρξε μια προκαταρκτική κουβέντα μεταξύ μας πλην όμως δεν οριστικοποιήθηκε ή δεν χορηγήθηκε εγγράφως εντολή εκπροσώπησης.

»Δεν υπάρχουν άλλωστε οι τυπικές προϋποθέσεις για αυτό ώστε να δύναμαι να λάβω την δικογραφία και να συντάξω Απολογητικό Υπόμνημα» αναφέρει ο κ. Νουλέζας και συνεχίζει:

«Εξαιτίας πλήρους αδυναμίας συνεννόησης και συνεργασίας μαζί της, των αντιφάσεων και ασυναρτησιών που διατυπώνει αλλά και διαφωνίας ως προς την υπεράσπιση της.

»Εμφανίζει απρόσμενα επιθετική, εκρηκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά».

Όπως αναφέρει ο κ. Νουλέζας, «η κατηγορούμενη που είναι σε πλήρη σύγχυση, ταραγμένη, ταλαιπωρημένη, απογοητευμένη, δεν αντιλαμβάνεται ουδόλω, την βαρύτητα σοβαρότητα των πέντε κατηγοριών που αντιμετωπίζει και ότι κινδυνεύει να προφυλακισθεί.

»Ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν άνθρωπο φέροντας όπλο και αποπειράθηκε να απαγάγει την ανήλικη θυγατέρα της, ότι είναι σχεδόν υποτροπή σε βίαιη συμπεριφορά για την οποίαν έχει στο παρελθόν τιμωρηθεί από την Δικαιοσύνη.

»Επιμένει σθεναρά στην εκδοχή της ότι ο βιολογικός πατέρας ήταν οπλισμένος στην συνάντηση τους, ότι στην διάρκεια της πάλης τους, στην προσπάθεια της να τον αφοπλίσει εκπυρσοκρότησε το όπλο και τον έπληξε άθελά της, το οποίο δεν έφερε αυτήν αντίθετα από όσα καταθέτει η ανήλικη θυγατέρα της, ότι εκείνη δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν είχε προσχεδιάσει ενέδρα παρά μόνον ήθελε να συναντήσει το παιδί της που της άρπαξε με δικαστική απόφαση αποστερώντας της πλήρως για έτη το δικαίωμα ως μητέρας επικοινωνίας μαζί του, συμπεριφορά που την οδήγησε σε ακραίες και επιθετικές αντιδράσεις».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Kλοντιάνα Τσέλο «επισημαίνει ότι το θύμα της επίθεσης εκμεταλλευόμενος την κοινωνική και οικονομική ισχύ του, κατόρθωσε να της αφαιρέσει την γονική μέριμνα της κόρης της, με διάφορα τεχνάσματα, ακυρώνοντας έτσι τον ρόλο της ως μητέρας εμφανίζοντας την ως παρανοϊκή και επικίνδυνη».

«Νομίζω ότι με βάση τις μέχρι τούδε πράξεις και συμπεριφορές της πρέπει να εξεταστεί αυτεπαγγέλτως απαραίτητα η κλονισμένη κατά την γνώμη μου ψυχική υγεία της που ενδεχομένως την καθιστά άτομο ελαττωμένου καταλογισμού.

»Εύχομαι ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στον 68 χρόνο Χειρούργο Οφθαλμίατρο» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Νουλέζας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr