ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αθήνα, Αστυνομία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Βανς εναντίον Ρούμπιο: Μέσα στη μάχη του Λευκού Οίκου για το Ισραήλ, το Ιράν και το 2028
Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 40χρονου που είναι ύποπτος για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος προχώρησε η ΕΛΑΣ σε περιοχή της Αθήνας.
Απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.
Σημειώνεται ότι, ο ίδιος είχε συλληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο (24/12/2021), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.























































