ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη φυλακή το μέλος του Ισλαμικού Κράτους που συνελήφθη στην Αθήνα από ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική

Στη φυλακή το μέλος του Ισλαμικού Κράτους που συνελήφθη στην Αθήνα από ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη από ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε τη Δευτέρα στον ανακριτή για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.

Ο Ιρακινός συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στο κέντρο της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα – Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις

Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;

Θρίλερ στη Λευκάδα: Ουκρανικό θαλάσσιο Drone «καμικάζι» με εκρηκτικά – Συναγερμός σε ΕΥΠ και Ένοπλες Δυνάμεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr