Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκιώνης: Στην Κύπρο στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας – Υλικό με 150 φωτογραφίες

Γκιώνης: Στην Κύπρο στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας – Υλικό με 150 φωτογραφίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το κύκλωμα μαστροπείας που καταγγέλλει πως ενεργεί σε Ελλάδα και Κύπρο ο Ηλίας Γκιώνης μετά την καταγγελία για βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, με τον γνωστό ακτιβιστή να προχωρά το μεσημέρι της Τετάρτης σε μία ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Γκιώνης αναφέρει πως τελείωσε την αρχειοθέτηση όλων των αποδεικτικών στοιχείων, με την παρουσίαση του υλικού να έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

Αναλυτικά, ο Ηλίας Γκιώνης γράφει:

«Εχθές το βράδυ τελείωσα την αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων.

»Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

»Μου πήρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια.

»Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το instagram είναι γιατί, δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω.

»Τις τελευταίες τρεις μέρες είχα παγώσει την διερεύνηση των νέων στοιχείων που ο οι ντόπιοι πολίτες της κάθε περιοχής μου έστελναν, την οποία συνεχίζω από σήμερα».

Στην Αστυνομία της Κύπρου το e-mail του Ηλία Γκιώνη

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ, γύρω στις 15.00 έφτασε στην τοπική Αστυνομία το e-mail με τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι κατέχει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης και αφορούν κύκλωμα μαστροπείας που δρα στην Ελλάδα με πλοκάμια και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Cyprus Times, οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου αμέσως έπιασαν δουλειά ώστε να δουν το περιεχόμενο του αρχείου για να αποφασιστούν και τα επόμενα βήματα και κατά πόσο θα ξεκινήσει η διερεύνηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν

Με τη μέθοδο του «λογιστή» έδωσε στους απατεώνες-κλέφτες λίρες και κοσμήματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr