ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νωρίς το πρωί, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έκανε γνωστή τη σύλληψη των δύο Κρητικών, οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες την περασμένη Παρασκευή.
Ωστόσο, ήδη ο ένας εκ των κρητικών αφέθηκε ελεύθερος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο υποστήριξαν στην κατάθεσή τους μία άλλη εκδοχή της υπόθεσης, ότι δηλαδή δέχτηκαν πρώτοι εκείνοι επίθεση από τους παραθεριστές.
Υποστηρίζουν ότι προκλήθηκαν και αντέδρασαν.
Αρνούνται ότι τα γεγονότα της επίθεσης έγιναν όπως τα περιέγραψαν οι Γερμανοί τουρίστες.
Λένε μάλιστα ότι δέχτηκαν χτυπήματα από τον έναν, που όπως αναφέρουν είναι μποξέρ και εκείνοι θέλησαν να απαντήσουν.
Λίγο μετά τις 11.00 πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου ο 36χρονος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
Ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, και οι δύο ντόπιοι είναι γνωστοί στις αστυνομικές Αρχές καθώς είχαν ποινικό παρελθόν.
Στις φωτογραφίες που ανέβαζαν στο Facebook, πόζαραν με μαύρα γυαλιά και μπροστά σε όπλα.
Ήταν γνώριμοι στους αστυνομικούς, με ποινικό παρελθόν. Ο ένας για συμπλοκές και ο δεύτερος για υποθέσεις ναρκωτικών.

























































