Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με αδιαθεσία εκτάκτως στο νοσοκομείο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με αδιαθεσία εκτάκτως στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περιπετειώδης η νύχτα για την προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μέσα στη νύχτα βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Ο συναγερμός σήμανε στη 1.30 τα ξημερώματα στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ειδοποίησε ότι ένιωσε αδιαθεσία.

Άμεσα αποφασίστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο Θριάσιο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς.

Τελικά οι γιατροί που εξέτασαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό και έτσι η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εντωμεταξύ, απάντηση υπήρξε από τον πρόεδρο της ελληνικής εταιρείας ιατροδικαστών για όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του για την ανάλυψη των υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο γνωστός ποινικολόγος προκάλεσε αντιδράσεις, με τον ιατροδικαστή, να αναφέρεται στην περίπτωση μέσα Facebook τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Η επιστήμη δίνει τις απαντήσεις».

Αλέξης Κούγιας: Ο λόγος που ανέλαβα την υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία των τριών παιδιών της.

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας ήταν γνωστή η θέληση της ίδιας της κατηγορούμενης και της οικογένειάς της να αναλάβει την υπεράσπισή της, ωστόσο ο ίδιος είχε κρατήσει επιφυλάξεις μέχρι να διαβάσει τη δικογραφία.

«Ο χρόνος της αναρρώσεώς μου, τον Αύγουστο, με βοήθησε να διαβάσω τη δικογραφία μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια και με την ανακοίνωσή μου έχω δώσει και το στίγμα» υπογράμμισε ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας ότι έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις ενέργειες θεσμικών οργάνων εις βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου, που είχαν ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του τεκμηρίου της αθωότητας.

«Πριν πω το “ναι”, έκανα προσωπική προσέγγιση στην υπόθεση αυτή» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ρούλας Πισπιρίγκου μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισης αναλαμβάνει για όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες, τις οποίες αντιμετωπίζει σε ανακριτικό επίπεδο ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Έξαρση κρουσμάτων μηνιγγίτιδας στην Πάτρα

Κούγιας για Γιαλιά: Θα κινηθούμε νομικά εναντίον της γυναίκας που δηλώνει πρώην σύντροφός του – «Κωμικές οι εμφανίσεις της»

Αυτός είναι ο 43χρονος που παρενόχλησε 13χρονη στον Πειραιά

Συνελήφθη στον Πειραιά 43χρονος από την Πάτρα που ήθελε να ασελγήσει σε 13χρονη

Ιατροδικαστής Γαλεντέρης για δίκη Πισπιρίγκου: «Αδιάσειστο στοιχείο η κεταμίνη στο αίμα της Τζωρτζίνας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr