ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ο Εισαγγελέας τη στέλνει στο εδώλιο

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Ο Εισαγγελέας τη στέλνει στο εδώλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εδώλιο «δείχνει» με την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, στην ήδη προφυλακισμένη 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ο κος Νούλης αξιολογώντας το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, εμφανίζεται πεπεισμένος ότι ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας, είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας και γι’ αυτό ζητά από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας να παραπεμφθεί η 33χρονη μητέρα της σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τα βαριά κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται και την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης για την κατηγορούμενη η οποία παραμένει στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκδοση του βουλεύματος από το δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν οριστικά για την παραπομπή ή μη της 33χρονης στο εδώλιο.

Η ίδια εξακολουθεί να αρνείται ότι χορήγησε τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στο 9χρονο παιδί, ενώ αυτό νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι και η δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων, θα κληθεί σε απολογία η κατηγορούμενη και για αυτές τις κακουργηματικές πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των δυο παιδιών της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φρίκη στο Μίσιγκαν: 47χρονος σκότωσε σύζυγο, έξι παιδιά και κατοικίδια, έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοκτόνησε

Πάτρα: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ο Νίκος Νικολόπουλος

Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας – Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο: Κανένα εύρημα που να συνδέει τον βασικό ύποπτο

Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr