Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σεπόλια-Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – 34χρονος επιχειρηματίας

Σεπόλια-Κολωνός: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – 34χρονος επιχειρηματίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αστυνομία συνέλαβε, το απόγευμα της Κυριακής, ακόμα έναν άνδρα που φέρεται να είχε βιάσει το 12χρονο κορίτσι.

Πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει επιχείρηση μαζί με τον πατέρα του.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και άλλες συλλήψεις.

Την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης προανήγγειλε νωρίτερα, με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Σκάι, ο αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε μεταξύ άλλων:

«…Υπάρχουν εντάλματα τα οποία ήδη έχουν εκτελεστεί, υπάρχει ήδη ένα το οποίο αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες και δεν σταματάει κανείς εδώ.

»Έχουν σταλεί όλα τα στοιχεία για να υπάρξει η ταυτοποίηση των ενόχων και να οδηγηθούν άπαντες στην δικαιοσύνη».

Εξάλλου, προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας, έλαβε από τον ανακριτή υπηρεσίας ο 36χρονος που συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 36χρονος φέρεται να είναι «πελάτης» του Ηλία Μίχου, προφυλακισμένου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού και είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι άλλοι δύο, είναι ο ήδη προσωρινά κρατούμενος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, επίσης ως «πελάτης» του Μίχου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Παράλληλα, με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος συλληφθείς που εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά ενώ παράλληλα κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος από την Αγία Βαρβάρα που εργάζεται σε εταιρεία ειδών ζαχαροπλαστικής, είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από τον 33ο ανακριτή που χειρίζεται τη δυσώδη υπόθεση, ώστε να έχουν χρόνο αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος έχει αναγνωριστεί από την 12χρονη, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι την έχει συναντήσει, αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού, όπως δήλωσε σήμερα και ο δικηγόρος του, κατά την μεταγωγή του κατηγορούμενου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Κατά άλλες πηγές, ο συλληφθείς τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ενώ δρομολογούνται διαδικασίες για την απόλυση του.

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί επίσης η μητέρα της ανήλικης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr