Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Πισπιρίγκου κατήγγειλε ότι την έδερνε ο Δασκαλάκης και είχε παράλληλη σχέση

Η Πισπιρίγκου κατήγγειλε ότι την έδερνε ο Δασκαλάκης και είχε παράλληλη σχέση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση Πισπιρίγκου, την πιο σκοτεινή των τελευταίων ετών, με τα τρία νεκρά παιδιά, έρχονται στο προσκήνιο.

Τα νέα αυτά στοιχεία αφορούν στη σχέση που είχαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Από την περασμένη Άνοιξη δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι το ζευγάρι ήταν «σκοτωμένο» παρά τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο τσακωμός μπροστά στη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, tο τελευταίο διήμερο είδαν το φως της δημοσιότητας σκέλη της απολογίας της κατηγορουμένης μητέρας στην ανακρίτρια Αθηνών, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και σε ό,τι αφορά τη δεύτερη, υποστήριξε ότι είχε μάθει πως διατηρούσε ο Μάνος εξωσυζυγική σχέση και στις 18 Μαρτίου ήταν άγριος ο τσακωμός τους μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας.

«Εκείνος μου πήρε το κινητό από τα χέρια και το πέταξε προς το μέρος μου, με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει.

»Όταν κατάλαβε ότι το όλο περιστατικό γινόταν μπροστά στη Τζωρτζίνα, με έβαλε στο υπνοδωμάτιό μας και άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια στο πρόσωπο.

»Δεν ήταν η πρώτη φορά που ασκούσε βία σε βάρος μου…».

Τι λέει ο Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται περί κακοποίησης η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι καταγγελίες έγιναν από την ίδια την 34χρονη, κατά την απολογία της στην ανακρίτρια Αθηνών, σχετικά με τους θανάτους των παιδιών τους, Μαλένας και Ίριδας.

Η κατηγορούμενη μητέρα κατήγγειλε τον τότε σύζυγό της ότι τη χτύπησε τρία εικοσιτετράωρα πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ίριδα.

Αρχικά, περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τον Ιανουάριο του 2013, που οδήγησε σε γάμο και στη γέννηση της Τζωρτζίνας, το ίδιο έτος.

Τα πρώτα 5 χρόνια όλα έμοιαζαν ρόδινα, είπε και συνέχισε:

«Τα σύννεφα στον γάμο μου με τον Μάνο ξεκίνησαν αρχές του 2018, όταν αντιλήφθηκα ότι άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του.

»Το καλοκαίρι του 2018 δημιουργήθηκε ένταση στη σχέση μας, όταν έλαβα κλήση από κάποιον ο οποίος με ενημέρωσε ότι ο Μάνος είχε επί έξι μήνες αισθηματικό δεσμό με τη σύντροφό του…

»Αποφάσισα να τον συγχωρήσω για χάρη των παιδιών και για να μη διαλυθεί η οικογένειά μας, καθώς θεώρησα ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό», αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα της 34χρονης.

Τον Μάρτιο του 2019, η Μαλένα εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Αρρώστησε η Μαλένα και το γεγονός αυτό μας έδεσε περισσότερο, καθώς ο Μάνος είχε τύψεις που δεν ασχολιόταν τόσο με την οικογένειά μας.

»Μετά τον θάνατο της Μαλένας, κατέρρευσα και ήμουν ψυχολογικά ράκος…

»Άρχισα κάποιες συνεδρίες με ψυχολόγο, για να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου…

»Ο Μάνος δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον ανείπωτο πόνο που βίωνα και εξαιτίας της καταθλιπτικής αυτής κατάστασης μου ζήτησε να χωρίσουμε».

Μετά την γέννηση της Ίριδας

Αφού εξιστόρισε το τι συνέβη με την Μαλένα, πρόσθεσε:

«Μετά τον θάνατο του παιδιού, ο Μάνος αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι.

»Μετά την απώλεια της Μαλένας μας, η Τζωρτζίνα ζητούσε επίμονα ένα αδελφάκι και το ίδιο ακριβώς αισθανόμουν και εγώ, οπότε αποφασίσαμε με τον Μάνο να αποκτήσουμε παιδί.

»Έτσι το 2020 έμεινα έγκυος για τρίτη φορά και η κατάσταση στο σπίτι μας άρχισε σιγά-σιγά να ομαλοποιείται».

Στις 2 Σεπτεμβρίου του 2020 γεννήθηκε η Ίριδα.

«Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας, ο Μάνος ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι και να αφιερώνει μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του σε αυτό, με αποτέλεσμα να παραμελεί τόσο τα παιδιά όσο και εμένα…

»Ο σύζυγός μου αδιαφορούσε για εμένα και την οικογένειά μας και μου είχε ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη συζυγική εστία».

Στις 18 Μαρτίου 2021, ο Μάνος, ενώ είχε φύγει από το σπίτι, έμαθε ότι η Ρούλα είχε μια εξωσυζυγική περιπέτεια.

Ακολούθησε άγριος τσακωμός μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας. Τρεις ημέρες μετά τον άγριο τσακωμό, στις 21 Μαρτίου, η Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της!

«Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει»

Ο Μάνος Δασκαλάκης διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμών και χτυπημάτων που αναφέρει η Πισπιρίγκου.

«Κατηγορούμενη είναι, ό,τι θέλει λέει» δηλώνει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» άνθρωπος του περιβάλλοντος τού εν διαστάσει συζύγου της 34χρονης.

Η σχέση του 2018

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή τον Ιούνιο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ψυχολόγος που ορίστηκε από την 18η τακτική ανακρίτρια ανέφερε στην έκθεσή της πως «Μολονότι ο πατέρας είπε ότι την περίοδο πριν φύγει η Μαλένα από τη ζωή το ζευγάρι ήταν όχι απλώς καλά μεταξύ του αλλά “τέλεια”, περιέγραψε ότι το 2018 δημιούργησε μια “περιστασιακή εξωσυζυγική σχέση” την οποία αποκάλυψε ο ίδιος στη σύζυγό του καθώς όπως είπε δεν άντεξε από τύψεις και της το είπε.

»Από τη μία είπε ότι ενθουσιάστηκε πολύ με αυτή τη γυναίκα και από την άλλη αποκόπηκε αμέσως μόλις το είπε στη σύζυγό του».

Πάτρα: Τρεις περιπτώσεις επιθέσεων σε άλλες γυναίκες για τα «μάτια» του Μάνου

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», τον Απρίλιο του 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε συγκρούσεις με γυναίκες με «φόντο» τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί και μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στην οποία έγραφε «να γνωρίζει πως υπάρχουν όρια που σπάνε και την υπομονή και την ανοχή μου φρόντισε να μην τα πατήσεις άλλο».

Η πρώτη επίθεση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ της εκπομπής, έγινε σε σούπερ – μάρκετ με φραστική επίθεση σε γυναίκα, ζητώντας της «τον λόγο» για την επικοινωνία που, όπως η Ρούλα Πισπιρίγκου πίστευε, η ίδια είχε με το σύζυγό της.

Η δεύτερη έγινε μπροστά στους θαμώνες καφετέριας σε μία υπάλληλο στην οποία επίσης επιτέθηκε φραστικά.

Τέλος, η τρίτη «επίθεση» έγινε σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Μάνου Δασκαλάκη, οπότε και φέρεται να ήρθε στα χέρια με πρώην σύντροφο του Δασκαλάκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κακοποιούσε τον σύζυγό της για 20 χρόνια και παρίστανε το θύμα – Την «ξεσκέπασε» και σώθηκε

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Θεσσαλονίκη: Αλβανός βίαζε κι έδερνε την 28χρονη Αλβανίδα σύζυγό του

Συναγερμός στον ΕΟΔΥ: Έξαρση κρουσμάτων μηνιγγίτιδας στην Πάτρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr