Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: 66χρονος φέρεται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι

Κρήτη: 66χρονος φέρεται ότι βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοκάρει η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού, το οποίο σήμερα είναι 15 χρονών.

Οι Αρχές προχώρησαν ήδη στη σύλληψη ενός 66χρονου, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

Κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί για 3 χρόνια

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επικαλείται τη δικογραφία από το Γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου «ψώνιζε» πελάτες.

Αναζητούνται 29 χρήστες της σελίδας

Μάλιστα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να «αλιεύσει» όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες!

Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Κύκλωμα μαστροπείας: Η «Λορέλα», η «Μαρία» και οι κοινοί σύνδεσμοι

«Κάποια στιγμή η πορνεία ανηλίκων θα κάνει μεγάλο μπαμ στην Ελλάδα» – Το προφίλ των συλληφθέντων και η 25χρονη Μαρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr