ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεαρός επιβάτης συνελήφθη με την κατηγορία ότι χτύπησε οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ, στη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής «34».
Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (12/4) το απόγευμα, καθώς το λεωφορείο βρισκόταν στην οδό Μακρυγιάννη, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος θέλησε να αποβιβαστεί από το όχημα, αλλά φαίνεται πως δεν είχε πατήσει το κουδούνι.
Διαμαρτυρόμενος, ζήτησε τον λόγο από τον 60χρονο οδηγό και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, κατά το οποίο ο νεαρός άσκησε βία χτυπώντας τον στο πρόσωπο.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Ανάλογο περιστατικό βίας κατήγγειλε τα προηγούμενα 24ωρα ένας ακόμη οδηγός αστικού λεωφορείου, από παρέα πέντε νεαρών επιβατών, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.






















































