ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Ολιγάρχες, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Ρωσία,

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μικροσκόπιο της «Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες» βρίσκονται επιφανείς Ρώσοι επιχειρηματίες καθώς και 15 Ρώσοι στρατιωτικοί.
Η έρευνα σχετίζεται με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την δέσμευση περιουσιακών στοιχείων προσώπων που σχετίζονται με τον Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που εξετάζεται είναι αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν παρουσία στην Ελλάδα μέσω φανερών ή κρυφών οικονομικών δραστηριοτήτων χωρίς ωστόσο για την ώρα να υπάρχουν κάποια ευρήματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσα στους Ρώσους ολιγάρχες που ερευνά η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι και ο γνωστός επιχειρηματίας Ρομάν Αμπράμοβιτς.






















































