ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αστυνομία, Βιασμός, Ελληνικός Στρατός, Μακεδονία, Ομοφυλόφιλοι, Ορεστιάδα,


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην προσαγωγή ενός 45χρονου στρατιωτικού προχώρησαν οι Αρχές στην Ορεστιάδα, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (18/06), καθώς 19χρονος με νοητική υστέρηση κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από αυτόν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thrakinea.gr, ο 19χρονος εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στο οικογενειακό του περιβάλλον και στη συνέχεια πήγε στην Aστυνομία προκειμένου να προχωρήσει σε καταγγελία.
Ο 19χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, υποστήριξε ότι μπήκε στο αυτοκίνητο του στρατιωτικού, ο οποίος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και σε βιασμό.
Οι αστυνομικοί της Aφάλειας Ορεστιάδας προσήγαγαν έναν 45χρονο στρατιωτικό, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
Πάντως, ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατριδικαστή ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατιωτικός παραδέχθηκε ότι υπήρχε στενή επαφή, αλλά υποστήριξε ότι υπήρχε συναίνεση.























































