Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που σκότωσε τον 20χρονο Σύρο – «Σκόνταψε σε σίτες»

Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που σκότωσε τον 20χρονο Σύρο – «Σκόνταψε σε σίτες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Λάρισα, Μετανάστες, Συρία,

Ενώπιον του Εισαγγελέα και στην συνέχεια του Ανακριτή οδηγείται την Κυριακή ο 45χρονος ανθυπαστυνόμος από το όπλο του οποίου προέρχεται η σφαίρα που τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονό Σύρο, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη το Σάββατο, στην Ε.Ο Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Ο 45χρονος ανθυπαστυνόμος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι στην προσπάθειά του να καταδιώξει τον 20χρονο, σκόνταψε σε σίτες που υπήρχαν στο σημείο και έτσι η σφαίρα από το όπλο χτύπησε το θύμα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος του είπε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος και έκανε λόγο για μια «άσχημη στιγμή» και ένα απρόβλεπτο περιστατικό.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «το Σάββατο 8 Ιουλίου και ώρα 11.40 εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ όχημα, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός και κινούταν με μεγάλη ταχύτητα επί της Εθνικής Οδού στον Κόμβο Νίκαιας στη Λάρισα.

»Το συγκεκριμένο όχημα αναζητούνταν καθώς είχε κλαπεί σήμερα από την περιοχή του Γαλατσίου Αττικής και ως εκ τούτου οι αστυνομικοί προέβησαν σε σήμα στάσης ώστε να πραγματοποιηθεί σχετικός έλεγχος.

»Ο οδηγός προκειμένου να διαφύγει ανέπτυξε περαιτέρω ταχύτητα, εξήλθε της Εθνικής Οδού και κινήθηκε στην επαρχιακή οδό προς Μοσχοχώρι, στην είσοδο του οποίου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο οικίας και ακινητοποιήθηκε.

»Ακολούθως εξήλθε του οχήματος και τράπηκε σε φυγή ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έκανε χρήση όπλου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ατόμου στα πλευρά.

»Στο σημείο κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ πλην όμως, παρά τις προσπάθειες αναζωογόνησης, το άτομο κατέληξε.

»Όπως προέκυψε πρόκειται για 20χρονο υπήκοο Συρίας, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε βαθμό κακουργήματος και αποφυλακίστηκε πρόσφατα υπό όρους για διακίνηση παράτυπων μεταναστών, ενώ τέλος Ιουνίου τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί εκ νέου γα κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

»Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ ο αστυνομικός κρατείται και σε βάρος τους σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

»Η Ελληνική Αστυνομία αναμένει την απόφαση της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής προκειμένου να εκκινήσει η διαδικασία για την πειθαρχική διερεύνηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Ο Τούρκος Χασάν Σακλανάν επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Κρήτη: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Ηράκλειο

Περισσότεροι από 51.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες αγνοούνται σε όλη την Ευρώπη

Ενδοοικογενειακή βία: Χειροπέδες σε 33χρονο από το Ηράκλειο που απείλησε και εκφόβισε τη σύντροφό του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr