ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Μαλαισία: Στροφή προς τη θεοκρατία με πρόσχημα την «ηθική ανάπτυξη»
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναστατωμένο είναι το Ηράκλειο της Κρήτης μετά από δύο απόπειρες βιασμού που σημειώθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα.
Ένα άτομο το οποίο προσήχθη την Κυριακή 10/9 το βράδυ εξεταζόταν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας εάν πρόκειται για τον άνδρα βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις αυτές.
Από τις Αρχές εκφράζεται αισιοδοξία ότι το άτομο που αναζητείται θα βρεθεί, αφού στη διάθεση τους έχουν βίντεο που τον δείχνουν καθαρά.
Βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα Creta24 από κάμερα ασφαλείας κατοίκων της περιοχής έχει καταγράψει τη στιγμή της επίθεσης σε μία από τις δύο νεαρές.
Ο δράστης που αναζητείται είναι γύρω στα 50, με ξυρισμένο το κεφάλι και φορούσε τζιν παντελόνι και χαρακτηριστική μπλούζα.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν καταγγέλθηκε η πρώτη απόπειρα βιασμού. Ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία στην Αστυνομία.
Οι δυο κοπέλες ηλικίας 25 και 17 ετών είπαν ότι γλίτωσαν γιατί έβαλαν τις φωνές και ο δράστης απομακρύνθηκε.
Οι επιθέσεις έγιναν στην περιοχή του Λάκκου. Ο άνδρας κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.























































