Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

61χρονος Έλληνας κρατούσε κλεισμένη 48χρονη Ουκρανή και τη βίαζε για 4-5 ημέρες

61χρονος Έλληνας κρατούσε κλεισμένη 48χρονη Ουκρανή και τη βίαζε για 4-5 ημέρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια 48χρονη Ουκρανή εντόπισαν σε άθλια κατάσταση αστυνομικοί του Α/Τ Καλλιθέας.

Η γυναίκα κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα συστηματικού ξυλοδαρμού και βιασμού από έναν Έλληνα 61χρονο που την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμά του για πέντε τουλάχιστον ημέρες.

Οι Αρχές συνέλαβαν άμεσα τον 61χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό στις ηλεκτρονικές του συσκευές.

Η 48χρονη μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Η Αστυνομία έστειλε δείγμα DNA του 61χρονου στα εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό του θύματος, έτσι ώστε να δέσουν την υπόθεση ενώ έχουν παραγγείλει και ιατροδικαστική εξέταση στην 48χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν να είναι ο συστηματικός βιασμός και ξυλοδαρμός της 48χρονης, αλλά και η κράτησή της παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα του.

Το μαρτύριο της γυναίκας έλαβε τέλος όταν ένας άνδρας έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο Α/Τ Καλλιθέας δηλώνοντας πως είδε σε διαμέρισμα επί της Θησέως στην Καλλιθέα, μια γυναίκα με μώλωπες να του κάνει νοήματα και να του ζητά βοήθεια.

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο διαμέρισμα ενός 61χρονου άνδρα, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, εξιστόρησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η 48χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 48χρονη κρατούνταν παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμα του για διάστημα 4-5 ημερών, με τον 61χρονο να την εξαναγκάζει σε συνουσία και άλλες ασέλγεια πράξεις με τη βία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί της άμεσης δράσης που βγήκαν πρώτοι στο σπίτι του συλληφθέντα, εντόπισαν τη γυναίκα σε πολύ άσχημη ψυχική και σωματική κατάσταση.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας, ήταν ημίγυμνη καθώς φορούσε μόνο το εσώρουχο της και μια ανοιχτή ζακέτα, ενώ είχε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η 48χρονη ανέφερε ακόμη ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ούτε έτρωγε ούτε έπινε νερό, με τον 61χρονο να χρησιμοποιεί βία για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση είναι ο πρώην σύντροφος της 48χρονης, ο οποίος είναι το άτομο που τηλεφώνησε στο «100» και ανέφερε για την παράνομη κράτηση της.

Παράλληλα, φαίνεται πως γνωρίζει τον 61χρονο και ότι του είχε ζητήσει παλαιότερα να την φιλοξενήσει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο για περίθαλψη και εξετάσεις, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών μαζί με το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα ΔΕΝ πρόκειται να παραχωρήσει μονομερώς Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Νίκος Δένδιας: «Πρέπει να ξεχάσουμε το γεωπολιτικό περιβάλλον στο οποίο υπήρξαμε»

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν το Χάρκοβο: Επτά πλήγματα σε λίγες ώρες με πάνω από 20 τραυματίες

ECOFIN: Εγκρίθηκε η άμεση εκταμίευση 1,89 δισ. ευρώ στην Ουκρανία

Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα: Σκότωσαν με 5 μαχαιριές 63χρονη για να τη ληστέψουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr