Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: 14χρονοι «έγδυναν» συμμαθήτριες τους και διακινούσαν τις παραποιημένες φωτογραφίες

Κρήτη: 14χρονοι «έγδυναν» συμμαθήτριες τους και διακινούσαν τις παραποιημένες φωτογραφίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποινική δίωξη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ασκήθηκε εις βάρος ενός αγοριού και ενός κοριτσιού 14 ετών από το Ηράκλειο Κρήτης, που είχαν συλληφθεί έπειτα από καταγγελία δύο συμμαθητριών τους ότι παραποίησαν και διακίνησαν φωτογραφίες τους με επεξεργασμένο περιεχόμενο που παρέπεμπε σε πορνογραφικό υλικό.

Μάλιστα, τις φωτογραφίες που είχαν επεξεργαστεί και παραποιήσει, σύμφωνα με την καταγγελία, τις αναρτούσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, στα ανήλικα παιδιά, μαθητές της δευτέρας τάξης του Γυμνασίου, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της παρακολούθησης ειδικού συμβουλευτικού προγράμματος στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των δυο ανηλίκων και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την απολογία τους επιχείρησαν το ένα να επιρρίψει ευθύνες στο άλλο.

Ειδικότερα:

Το αγόρι ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι του ζήτησε να παραποιήσει τις φωτογραφίες και του ασκούσε μπούλινγκ τα τελευταία δυο χρόνια.

Το κορίτσι, από την πλευρά του, αρνούμενο τις κατηγορίες, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι μόνο του το αγόρι παραποίησε τις φωτογραφίες και τις έστειλε στην ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχαν συλληφθεί και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους

Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες

Κρήτη: Silver Alert για την εξαφάνιση 17χρονης από το Ηράκλειο

Κερατσίνι: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών και πέντε συλλήψεις

Συναγερμός στο Ηράκλειο Κρήτης – Εξαφανίστηκε 16χρονη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr