Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόνιτσα, Λευκάδα, Μετανάστες,

Στην εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε μετανάστες από τις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας προς την Ιταλία προχώρησε το Λιμεναρχείο Λευκάδας, σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας και το αστυνομικό τμήματος Βόνιτσας.

Λιμενικοί και αστυνομικοί συνέλαβαν, ύστερα από επιχείρηση, πέντε άτομα που κατηγορούνται ως διακινητές, καθώς και 46 μετανάστες, οι οποίοι δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα.

Ειδικότερα, ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν λιμενικοί της Λευκάδας, για δράση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών, εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση, στην περιοχή «Πωγωνιάς» Παλαίρου Αιτωλοακαρνανίας, ένα φορτηγό με το οποίο μεταφέρονταν 46 μετανάστες.

Λιμενικοί και αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του φορτηγού, ενώ ταυτόχρονα εντόπισαν ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός του φορτηγού, ώστε οι δύο επιβαίνοντες να ειδοποιούν τον οδηγό για αστυνομικούς ελέγχους.

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Βόνιτσας, όπου συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός. Παράλληλα, σε επιχείρηση που έγινε στην περιοχή «Πωγωνιάς» της Παλαίρου, συνελήφθησαν ένας 26χρονος και ένας 32χρονος, οι οποίοι επιτηρούσαν το σημείο, όπου οι μετανάστες επρόκειτο να επιβιβασθούν σε σκάφος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πέρασε» από την Ολομέλεια το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο

Τραγωδία στη Χίο: Τρία μικρά κορίτσια νεκρά σε ναυάγιο

Γερμανία: Αυξάνεται η βία από τους μετανάστες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr