ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρίκη προκαλεί μια υπόθεση που ερευνά το τελευταίο διάστημα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Ένα ανήλικο κορίτσι φαίνεται να έχει πέσει θύμα βιασμού από πολλούς άνδρες, στην περιοχή του Μυλοποτάμου.
Συγκεκριμένα, για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 15χρονης κατηγορούνται 12 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι Αρχές και όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Μάλιστα, ένας εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες και μετά την απολογία του προφυλακίστηκε.
Αξίζει να σημειωθεί πως το κουβάρι της υπόθεσης, που πλέον βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών Αρχών, άρχισε να ξετυλίγεται κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν, δηλαδή, 12 ετών.
Πληροφορίες του e-kriti.gr αναφέρουν πως για την υπόθεση έχει συλληφθεί και προφυλακίστηκε πριν από περίπου 8 ημέρες ένας αλλοδαπός άνδρας.
Και το flashnews.gr μεταδίδει πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν έφτασε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου, καταγγελία σύμφωνα με την οποία η Ελληνίδα ανήλικη, ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με άγνωστους αλλοδαπούς άνδρες έναντι αμοιβής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό συνέβαινε από το 2022.
Οι αστυνομικές Αρχές ερεύνησαν την καταγγελία και σχημάτισαν δικογραφία την οποία έστειλαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Στη συνέχεια η δικογραφία εστάλη στον Ανακριτή Ρεθύμνου με την υπόθεση να βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης.























































