ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λάρισα: Την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε και μετά την έσυρε με το αυτοκίνητό του

Λάρισα: Την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε και μετά την έσυρε με το αυτοκίνητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενδοοικογενειακή Βία, Θεσσαλία, Λάρισα,

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Λάρισα, με θύμα μια 30χρονη.

Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, ο σύντροφός της, αφού τη χτύπησε, έφτασε στο σημείο να τη σέρνει με το αυτοκίνητο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια ενός καβγά, ο 44χρονος έπιασε από τον λαιμό την 30χρονη και την πέταξε στον τοίχο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δράστης επιχείρησε να φύγει από το σημείο και άρπαξε το κινητό της.

Η γυναίκα προσπάθησε να πάρει το τηλέφωνό της από το παράθυρο του συνοδηγού, όμως εκείνος έβαλε μπροστά και ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να τη σύρει στο οδόστρωμα.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στα πλάνα φαίνεται ο 44χρονος, που νωρίτερα είχε ξυλοκοπήσει την 30χρονη, να αποχωρεί από το σπίτι της, έχοντας πάρει μαζί του το κινητό της κοπέλας.

Στιγμές αργότερα διακρίνεται η νεαρή κοπέλα να τρέχει πίσω από τον άνδρα και να προσπαθεί να του πάρει το κινητό της από το παράθυρο του οδηγού.

Ο 44χρονος ανεβάζει το παράθυρο, εγκλωβίζοντας την 30χρονη και στη συνέχεια ξεκινάει το αυτοκίνητο, σέρνοντας τη γυναίκα για κάποια μέτρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λάρισα: 50χρονος απειλούσε να κάψει ζωντανή τη 45χρονη πρώην σύζυγό του

Θρίλερ με το διπλό φονικό στο Αίγιο: Κανένα εύρημα που να συνδέει τον βασικό ύποπτο

Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο

Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» – Έπαιρνε αναβολικά

Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr