ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αποπλάνηση Ανηλίκου, Κακοποίηση Ανηλίκου, Ορεστιάδα, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προσωρινή κράτηση του 66χρονου, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (07/12) στην Ορεστιάδα και αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, αποφάσισαν, έπειτα από την απολογία του την Πέμπτη 12/12 στα δικαστήρια της πόλης, ανακριτής και εισαγγελέας.
Ο 66χρονος θα παραμείνει σε κράτηση εωσότου εκδικαστεί η υπόθεση, με εκτιμώμενο χρόνο έως 10 μήνες, ενώ κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδόθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία του πατέρα ενός 7χρονου αγοριού.
Όπως κατήγγειλε ο πατέρας, ο γιός του μαζί με τουλάχιστον ένα ακόμη φίλο του, το πρωί της ίδιας ημέρας, έπαιζε σε αύλειο χώρο δημοτικού σχολείου, όταν ο 66χρονος, ο οποίος δεν ανήκε στο οικείο περιβάλλον του παιδιού, του έδωσε χρήματα προκειμένου να αγοράσει κάτι που θα ήθελε να φάει από παρακείμενο παντοπωλείο.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη διήγηση του 7χρονου, όπως ισχυρίζεται ο πατέρας του, ο 66χρονος «πάτησε» την παλάμη του παιδιού στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων.






















































