ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δολοφονία σοκ σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να μη τα χωράει ο νους του ανθρώπου.
Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα neakriti.gr, ο άνδρας στέκεται με το αυτοκίνητό του λίγο πιο πίσω από την 36χρονη και μόλις αυτή βγει από το αυτοκίνητό της γκαζώνει και πέφτει με σφοδρότητα πάνω της.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην Ανώπολη του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, το όχημα του άνδρα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ, παρασύροντας και τραυματίζοντας θανάσιμα την 36χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν έξω από το σταθμευμένο όχημα.
Το όχημά του ντελαπάρισε στη μέση του δρόμου, ενώ η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που κατέρρευσε τμήμα τοιχίου παρακείμενης αυλής.
Ο δράστης φέρεται να εγκατέλειψε τρέχοντας το σημείο πρόκλησης του δυστυχήματος και συνελήφθη λίγη ώρα μετά από αστυνομικούς.
Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για θανατηφόρο τροχαίο.
Όμως ο 33χρονος Γάλλος υπήκοος φαίνεται πως ενήργησε σκόπιμα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος Γάλλος ζει στο Ρέθυμνο και δεν γνώριζε την 36χρονη, ενώ πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά ζητήματα.
Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηρακλείου και το κατηγορητήριο που σχηματίζεται αφορά ανθρωποκτονία.






















































