ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

36χρονος καταδικάστηκε για παρενόχληση 18χρονης σε λεωφορείο

36χρονος καταδικάστηκε για παρενόχληση 18χρονης σε λεωφορείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 36χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών, η οποία όμως ανεστάλη για τρία χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η αξιόποινη πράξη έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, εντός ενός αστικού λεωφορείου της γραμμής 12.

Καθώς το λεωφορείο πλησίαζε τον σταθμό των ΚΤΕΛ Μακεδονία, ο 36χρονος φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια 18χρονη επιβάτιδα, η οποία καθόταν δίπλα του.

Όταν η νεαρή κοπέλα αντέδρασε στην πράξη του, χτυπώντας το μπροστινό κάθισμα όπου καθόταν η φίλη της, ο κατηγορούμενος επιχείρησε να αποβιβαστεί από το λεωφορείο.

Ωστόσο, ο οδηγός του λεωφορείου, αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό από άλλους επιβάτες, έκλεισε τις πόρτες, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί από τις Αρχές.

Κατά την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο 36χρονος υποστήριξε ότι το περιστατικό οφειλόταν σε παρεξήγηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη – Για τον λαό και την πατρίδα

Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο – Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: 4χρονο κορίτσι δέχτηκε άγρια επίθεση από τσακάλι

Στη Θεσσαλονίκη με ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία παρέλασαν οι «αλληλέγγυοι σανδαλάκηδες»

Λουκέτο σε 11 σούπερ μάρκετ ρωσικών συμφερόντων στην Ελλάδα – Στον αέρα 170 εργαζόμενοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr