ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 28χρονος Γάλλος τουρίστας κατήγγειλε ότι υπέστη βιασμό από έναν 24χρονο Έλληνα στη Χερσόνησο Ηρακλείου, μετατρέποντας τις διακοπές του σε εφιάλτη.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία του, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, 10 Ιουλίου.
Ο 28χρονος Γάλλος ισχυρίζεται ότι ο Έλληνας δράστης τον ακινητοποίησε, τον έπιασε από τον λαιμό και τον εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη χωρίς τη συγκατάθεσή του.
Σύμφωνα με την κατάθεση του τουρίστα, ο οποίος βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές, είχε γνωρίσει τον φερόμενο δράστη, έναν 24χρονο Έλληνα, μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.
Μετά από συνεννόηση, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, και ο 24χρονος παρέλαβε τον τουρίστα από το ξενοδοχείο του με αυτοκίνητο.
Οι αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη του 24χρονου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, όπως ανέφερε το neakriti.























































