ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια απίστευτη υπόθεση απάτης αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, με θύμα μια ανυποψίαστη γυναίκα που παραπλανήθηκε από έναν επιτήδειο.
Ο δράστης, παρουσιαζόμενος ως λογιστής, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και ισχυρίστηκε ότι τα χρυσαφικά της δεν έχουν δηλωθεί στην Εφορία.
Για να κάνει το σενάριό του πιο πειστικό, ανέφερε ότι ένα drone πετάει πάνω από το σπίτι της στην περιοχή των Συνόρων, καταγράφοντας τα πολύτιμα αντικείμενα.
Σύμφωνα με το tempo24.news, ο απατεώνας κατάφερε να πείσει τη γυναίκα ότι, για να αποφύγει δήθεν κυρώσεις, έπρεπε να προχωρήσει άμεσα στην καταγραφή των κοσμημάτων της.
Λίγο αργότερα, ένας συνεργός του, παρουσιαζόμενος ως βοηθός του «λογιστή», εμφανίστηκε στο σπίτι της.
Η γυναίκα, χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό, του παρέδωσε κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ, τα οποία ο δράστης άρπαξε πριν εξαφανιστεί.
Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Πατρών, υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστων.
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία για την πρωτοτυπία και την τόλμη της μεθόδου των απατεώνων.























































