ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ναφτάλι Μπένετ: «Μια νέα τουρκική απειλή αναδύεται - Προειδοποιώ: η Τουρκία είναι το νέο Ιράν»
Προειδοποίηση Λίντσεϊ Γκράχαμ προς το Ισραήλ να «ηρεμήσει»
Καταστροφή του «Στόλου Φαντασμάτων» της Τεχεράνης: Οι IDF αποκαλύπτουν το μυστικό πλήγμα στα μεταγωγικά αεροσκάφη της Δύναμης Κουντς
Έχουν ενεργοποιηθεί ιρανικοί «εν υπνώσει θύλακες» στην Αμερική;
Σάι Γκαλ: Η παρουσία τουρκικών F-16 στην κατεχόμενη Κύπρο δεν αποτελεί άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αμετανόητος φέρεται να εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο 64χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου 14/02 μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 67χρονο αδελφό του μέσα στο πατρικό τους σπίτι, στη Μάρθα του δήμου Βιάννου Ηρακλείου, στην Κρήτη.
«Τον έσφαξα σαν τον χοίρο» φέρεται να είπε σε αστυνομικούς λίγο μετά το αποτρόπαιο έγκλημα, σύμφωνα με το cretalive.gr.
«Πήγε να με χτυπήσει. Εμένα; Εμένα δεν μπορεί κανείς να με χτυπήσει» επαναλάμβανε, κατά το ίδιο Μέσο.
Ο 64χρονος φέρεται να μαχαίρωσε επανειλημμένα τον 67χρονο αδελφό του, αφού πρώτα τον ξυλοκόπησε.
Βάσει πληροφοριών του ίδιου μέσου, ο 64χρονος φέρεται να τηλεφώνησε το βράδυ του Σαββάτου 14/02 στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί στους αστυνομικούς ότι ο αδελφός του είχε πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν ζήτησε να μεταβούν στο σπίτι, ωστόσο οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε ανησυχητική ένταση, ενώ άκουσαν τη φωνή του θύματος να λέει στον αδελφό του πως δεν έχει πάρει τα κλειδιά, με τον δράστη να εξαγριώνεται ακόμα περισσότερο.
Οι αστυνομικοί έκριναν ότι πρέπει να μεταβούν άμεσα, ωστόσο δυστυχώς δεν πρόλαβαν.























































