ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο - Πού θα βρέξει (βίντεο)
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην
Χρέη-ρεκόρ 52,4 δισ. στα ασφαλιστικά Ταμεία «πνίγουν» τους μικρομεσαίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση θανάτου 17χρονου στο Λουτράκι.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 17χρονος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής από συγγενικό του πρόσωπο στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου υπέκυψε στα τραύματα που έφερε από μαχαίρι.
Περίπου μίση ώρα αργότερα, ένας 19χρονος μετέβη μόνος του στο κέντρο υγείας Λουτρακίου και από εκεί στο νοσοκομείο Κορίνθου, προτού αποφασιστεί η διακομιδή του στην Αθήνα, όπου χειρουργήθηκε λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του.
Αρχικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ισχυρίστηκε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε σε τροχαίο, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα προέρχονταν από αιχμηρό αντικείμενο.
Η εκδοχή του δεν έπεισε ούτε τους αστυνομικούς, καθώς τα τραύματα του δεν παραπέμπουν σε τροχαίο, αλλά σε συμπλοκή με αιχμηρά αντικείμενα.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα τα δύο περιστατικά να συνδέονται, ενώ αναζητούν μαρτυρίες.
Κατά τη δημόσια τηλεόραση, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 17χρονος και ο 19χρονος να συνεπλάκησαν μεταξύ τους στον περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου και ο τραυματίας να το αποκρύπτει.























































