ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρατούσε όμηρο γυναίκα και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Κρατούσε όμηρο γυναίκα και απειλούσε να αυτοκτονήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όμηρο κρατούσε μία γυναίκα μέσα σ’ ένα σπίτι στις Μεσαμπελιές του Ηρακλείου Κρήτης ένας νεαρός άνδρας που απειλούσε τόσο για την δική του υγεία όσο και για της γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός άνδρας – που φαίνεται να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών – φώναζε προς τις Αρχές που βρίσκονται στο σημείο ότι «θα κόψει τις φλέβες του» και θα κάνει ό,τι εκείνος θέλει.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η αστυνομία που προσπάθησε να επικοινωνήσει με το νεαρό άνδρα ενώ είχε κληθεί και το ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν με ήρεμο τρόπο να τον κάνουν να βγει από το σπίτι και ν’ αφήσει την γυναίκα στην ησυχία της. Μετά από λίγη ώρα τα κατάφεραν και έληξε ο συναγερμός ευτυχώς αναίμακτα.

Ωστόσο, ο λόγος που φαίνεται να εξώθησε τον νεαρό άνδρα στα… άκρα ήταν ο έρωτας που είχε για την γυναίκα που κρατούσε όμηρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Επιμένει για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Η εκτίμηση για το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr