ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
Reuters: Το «βουνό» των κόκκινων δανείων αποκλείει 1,5 εκατ. Έλληνες από τις τράπεζες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσοχή συστήνει η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Τόνισε ότι η ΕΚΤ είναι ανεξάρτητη στην λήψη αποφάσεων, αλλά υπογράμμισε πως είναι σημαντικό η κεντρική τράπεζα να μην στείλει σήματα που θα υπονομεύσουν την ανάγκη για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
«H EKT δεν έχει αποφασίσει ακόμα» ανέφερε η κ. Μέρκελ σε συνέντευξη τύπου στο Βερολίνο, απαντώντας σε ερώτηση για τις εκτιμήσεις πως η κεντρική τράπεζα θα ανακοινώσει αύριο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων. «Έχουν ακουστεί πολλές φήμες για αυτό» πρόσθεσε.
«Δεύτερον, η ΕΚΤ είναι ανεξάρτητη. Μπορώ μόνο να επαναλάβω ότι είπα την Δευτέρα το βράδυ, ότι είναι σημαντικό για εμένα, ως πολιτικό, να μην δημιουργηθεί η εντύπωση πως περιορίζεται η ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές και για πιο στενή οικονομική συνεργασία στις χώρες της ευρωζώνης» υποστήριξε.























































