ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΔΝΤ δεν έχει εισέλθει σε συζητήσεις με την Αθήνα για πιθανές αλλαγές στο πλαίσιο διαχείρισης του χρέους, τονίζει εκπρόσωπος του Ταμείου.
«Υπάρχει ένα συμφωνημένο πλαίσιο για τη διαχείριση του χρέους στο τρέχον πρόγραμμα διάσωσης. Δεν έχει υπάρξει συζήτηση με τις ελληνικές αρχές για αλλαγή σε αυτό το πλαίσιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Σημειώνεται ότι όπως διέρρευσε σήμερα και επιβεβαιώθηκε εν συνεχεία αρμοδίως, ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης συνάντησε τον διευθυντή του τμήματος ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ, Πωλ Τόμσεν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Παρίσι την Κυριακή.
Ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης όμως, στη συνέντευξή του στην ιταλική La Repubblica δήλωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφορικά με την πρόταση για αναπτυξιακά ομόλογα.























































