ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΔΝΤ δεν έχει εισέλθει σε συζητήσεις με την Αθήνα για πιθανές αλλαγές στο πλαίσιο διαχείρισης του χρέους, τονίζει εκπρόσωπος του Ταμείου.
«Υπάρχει ένα συμφωνημένο πλαίσιο για τη διαχείριση του χρέους στο τρέχον πρόγραμμα διάσωσης. Δεν έχει υπάρξει συζήτηση με τις ελληνικές αρχές για αλλαγή σε αυτό το πλαίσιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Σημειώνεται ότι όπως διέρρευσε σήμερα και επιβεβαιώθηκε εν συνεχεία αρμοδίως, ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης συνάντησε τον διευθυντή του τμήματος ευρωπαϊκών υποθέσεων του ΔΝΤ, Πωλ Τόμσεν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Παρίσι την Κυριακή.
Ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης όμως, στη συνέντευξή του στην ιταλική La Repubblica δήλωσε ότι έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφορικά με την πρόταση για αναπτυξιακά ομόλογα.























































