ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα προκαλούσε ζημιά στην εμπιστοσύνη προς το κοινό νόμισμα, δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην γερμανική εφημερίδα SZ, μεταδίδει το Reuters.
«Δεν μοιράζομαι την άποψη ότι θα έχουμε λιγότερους περιορισμούς και ανησυχίες αν η Ελλάδα αφήσει το ευρώ», τόνισε ο επικεφαλής της Κομισιόν.
Πρόσθεσε ακόμη πως αν μια χώρα εγκαταλείψει κοινό νόμισμα το ευρώ «θα παγίωνε ότι το ευρώ δεν είναι μη αναστρέψιμο».
Αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να προκαλέσει φυγή των επενδύσεων από την Ευρώπη, συμπλήρωσε, λέγοντας πως ο Ιάπωνας πρωθυπουργός του κατέστησε σαφές ότι οι επενδύσεις προς την Ευρώπη εξαρτώνται από την εμπιστοσύνη στο κοινό νόμισμα.
Παράλληλα κάλεσε το ΔΝΤ να συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα.
«Δεν θα λειτουργήσει χωρίς το ΔΝΤ» τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας πως η Γερμανία έχει θέσει από το 2010 ως όρο τη συμμετοχή του Ταμείου.























































