ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
Η Καρυστιανού πέταξε το γάντι στον Αυγερινό: «Ο κύριος Αυγερινός ήρθε σε εμάς, δεν τον αναζητήσαμε εμείς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Eurogroup με κύριο θέμα το μέλλον της Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο ου εξετάζεται αυτή τη στιγμή και φαίνεται να είναι το επικρατέστερο είναι να συγκληθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής των μελών της Ευρωζώνης την Πέμπτη το βράδυ ( 25 Ιουνίου) μετά το τέλος των εργασιών της Συνόδου Κορυφής που είναι προγραμματισμένη εκείνη την ημέρα και έχει πολύ βαριά ατζέντα.
Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να μην επισκιάσει το θέμα της Ελλάδας τα άλλα σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να συζητηθούν.
Παράλληλα, θα έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας από το Eurogroup της Πέμπτης, 18/6, και έτσι θα υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στην ελληνική πλευρά.
Σύμφωνα με τον ίδιο υψηλόβαθμο Ευρωπαίο αξιωματούχο που μίλησε στην Καθημερινή, αυτή την στιγμή σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα επεξεργάζονται κείμενο που θα αναφέρεται στο θέμα του χρέους σε περίπτωση συμφωνίας.
Συγχρόνως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων στις τράπεζες θα γίνει μόνο αν οι εκροές αυξηθούν επικίνδυνα τις επόμενες μέρες.























































