ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόστιμα συνολικού ύψους 168.000 ευρώ καταλόγισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε ΙΑΣΩ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΜΗΧΑΝΙΚΗ και ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ.
Πιο αναλυτικά αποφάσισε:
• Την επιβολή προστίμου 30.000 ευρώ στην «NTIESAT INVESTEMENTS LIMITED», διότι, παρότι το ποσοστό της επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας «ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ» είχε υπερβεί το 1/3, δεν υποβλήθηκε δημόσια πρόταση προς το σύνολο των μετοχών της ΑΤΕΡΜΩΝ, κατά παράβαση του άρθρου 7 παράγραφος 1 του νόμου 3461/2006.
• Την επιβολή προστίμου 24.000 ευρώ στην εταιρία «NTIESAT INVESTEMENTS LIMITED» και 24.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Μποκόλα για εκπρόθεσμες γνωστοποιήσεις σημαντικών μεταβολών συμμετοχών τους στην εταιρία «ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ», κατά παράβαση διατάξεων του νόμου 3556/2007.
• Την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στην εταιρία «ΙΑΣΩ ΑΕ» και 20.000 ευρώ στην εταιρία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ», διότι δεν γνωστοποίησαν επαρκή στοιχεία για την πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, όσον αφορά μεταξύ τους συμφωνία, για ανέγερση ιδιωτικής κλινικής στο Δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη, κατά παράβαση του άρθρου 10 παράγραφος 1 του νόμου 3340/2005.
• Την επιβολή προστίμου 15.000 ευρώ στην εταιρία «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ» και 15.000 ευρώ στην εταιρία «ΒΑΛΚΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ» για καθ’ υποτροπή παράβαση του νόμου 3556/2007 αναφορικά με τη μη δημοσιοποίηση εντός της νόμιμης προθεσμίας της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης της περιόδου που έληξε 30.6.2013.
• Την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στην εταιρεία “ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ ” για μη ορθή, σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ, κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2010.






















































