ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόστιμα συνολικού ύψους 168.000 ευρώ καταλόγισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε ΙΑΣΩ, ΙΝΤΡΑΚΟΜ, ΜΗΧΑΝΙΚΗ και ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ.
Πιο αναλυτικά αποφάσισε:
• Την επιβολή προστίμου 30.000 ευρώ στην «NTIESAT INVESTEMENTS LIMITED», διότι, παρότι το ποσοστό της επί των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας «ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ» είχε υπερβεί το 1/3, δεν υποβλήθηκε δημόσια πρόταση προς το σύνολο των μετοχών της ΑΤΕΡΜΩΝ, κατά παράβαση του άρθρου 7 παράγραφος 1 του νόμου 3461/2006.
• Την επιβολή προστίμου 24.000 ευρώ στην εταιρία «NTIESAT INVESTEMENTS LIMITED» και 24.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Μποκόλα για εκπρόθεσμες γνωστοποιήσεις σημαντικών μεταβολών συμμετοχών τους στην εταιρία «ΑΤΕΡΜΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ», κατά παράβαση διατάξεων του νόμου 3556/2007.
• Την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στην εταιρία «ΙΑΣΩ ΑΕ» και 20.000 ευρώ στην εταιρία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ», διότι δεν γνωστοποίησαν επαρκή στοιχεία για την πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού, όσον αφορά μεταξύ τους συμφωνία, για ανέγερση ιδιωτικής κλινικής στο Δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη, κατά παράβαση του άρθρου 10 παράγραφος 1 του νόμου 3340/2005.
• Την επιβολή προστίμου 15.000 ευρώ στην εταιρία «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ» και 15.000 ευρώ στην εταιρία «ΒΑΛΚΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ» για καθ’ υποτροπή παράβαση του νόμου 3556/2007 αναφορικά με τη μη δημοσιοποίηση εντός της νόμιμης προθεσμίας της εξαμηνιαίας οικονομικής έκθεσης της περιόδου που έληξε 30.6.2013.
• Την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ στην εταιρεία “ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ ” για μη ορθή, σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ, κατάρτιση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2010.























































