ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλεγχος κεφαλαίων με όριο ανάληψης στα 60 ευρώ την ημέρα

Έλεγχος κεφαλαίων με όριο ανάληψης στα 60 ευρώ την ημέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Τράπεζες,

Χαμηλώνει τα όρια για τις καθημερινές αναλήψεις τις τελευταίες ώρες το οικονομικό επιτελείο και τραπεζικά στελέχη.

Πληροφορίες λένε ότι αν και αρχικά το όριο τοποθετούνταν στα 100 ευρώ την ημέρα, τελικά ενδέχεται να πάει στα 60 ευρώ ίσως και στα 50 ευρώ.

Για την ώρα όλα είναι ρευστά και το σίγουρο είναι ότι οι τράπεζες θα είναι κλειστές για μία εβδομάδα.

Η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία θα επιβληθεί τραπεζική αργία θα υπογραφεί από το υπουργικό συμβούλιο αργότερα απόψε, Κυριακή. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης εξερχόμενος του Συμβουλίου δήλωσε ότι οι ανακοινώσεις για την τραπεζική αργία και τα capital controls θα γίνουν μετά το Υπουργικό Συμβούλιο.

«Δεν θα ανοίξουν αύριο οι τράπεζες» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Ανθιμος Θωμόπουλος, μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου. «Ψυχραιμία» συνέστησε από την πλευρά της η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στα 1.600 ευρώ αυξάνεται το ακατάσχετο όριο στους τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη

Άρειος Πάγος: Υπέρ των δανειοληπτών του νόμου Κατσέλη η απόφαση για τον υπολογισμό των τόκων

ΕΚΠΟΙΖΩ: Η Εθνική Τράπεζα παραπληροφορεί τους καταναλωτές και χρεώνει ακόμη τα 0,80 ευρώ

Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας

ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς – Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr