ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοψήφισμα, Τράπεζες,


















































Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της «Γλυκιάς Συμμορίας»
Ο Τραμπ απέρριψε την πρόταση του Ιράν για να ξανανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χαμηλώνει τα όρια για τις καθημερινές αναλήψεις τις τελευταίες ώρες το οικονομικό επιτελείο και τραπεζικά στελέχη.
Πληροφορίες λένε ότι αν και αρχικά το όριο τοποθετούνταν στα 100 ευρώ την ημέρα, τελικά ενδέχεται να πάει στα 60 ευρώ ίσως και στα 50 ευρώ.
Για την ώρα όλα είναι ρευστά και το σίγουρο είναι ότι οι τράπεζες θα είναι κλειστές για μία εβδομάδα.
Η σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία θα επιβληθεί τραπεζική αργία θα υπογραφεί από το υπουργικό συμβούλιο αργότερα απόψε, Κυριακή. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης εξερχόμενος του Συμβουλίου δήλωσε ότι οι ανακοινώσεις για την τραπεζική αργία και τα capital controls θα γίνουν μετά το Υπουργικό Συμβούλιο.
«Δεν θα ανοίξουν αύριο οι τράπεζες» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Ανθιμος Θωμόπουλος, μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου. «Ψυχραιμία» συνέστησε από την πλευρά της η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.























































