ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τον Ιανουάριο μετατοπίζονται τελικά οι νέες μειώσεις στις συντάξεις, με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο, να καταθέτει τις προτάσεις της κυβέρνησης, που προβλέπουν μειώσεις στις συντάξεις και ανατρέπουν τα σημερινά δεδομένα, στο προεδρείο της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (οκε).
-Ρήτρα μισθού ή εισοδήματος (για ελεύθερους επαγγελματίες – αγρότες), με βάση την οποία θα υπολογίζεται το ποσό της σύνταξης.
-Ενιαίο ποσοστό αναπλήρωσης ανά μισθολογική ή εισοδηματική κατηγορία.
-Καθιέρωση εθνικής σύνταξης 364 ευρώ.
-Υπολογισμό των ποσοστών αναπλήρωσης με βάση τα συμπεράσματα των αναλογιστικών μελετών και τη βοήθεια της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO).
– Οργανωτική ενοποίηση όλων των ασφαλιστικών ταμείων σε έναν φορέα κύριας ασφάλισης.
Η σύνταξη θα αποτελεί το άθροισμα δύο τμημάτων.
Η εθνική σύνταξη θα δίνεται σε όλους όσοι έχουν τουλάχιστον 15 χρόνια ασφάλισης, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.
Η αναλογική σύνταξη θα υπολογίζεται βάσει των συντάξιμων αποδοχών και του ποσοστού αναπλήρωσης, σύμφωνα με το διανεμητικό σύστημα προκαθορισμένων παροχών.
Ταυτόχρονα θα υπάρχει ένας ενιαίος υπολογισμός εισφορών βάσει του μισθού ή του εισοδήματος.























































